Philips 241P4LRYES

Pentru persoanele care lucrează în proiectare vin în ajutorul lor cu o recomandare – monitorul LED Philips 241P4LRYES. Nu are deloc un preț mare și vine cu tot ce e mai nou în materie de tehnologie. Având un preţ bun Vezi prețul special de azi » nu se poate spune că ar fi scump și printre dotările de top ale sale se numără ecranul cu leduri, suportul Full HD și porturile noi (HDMI și Display Port). Chiar dacă e un monitor de 24 de inci nu consumă mult, în contră consumă extrem de puțin – undeva la 21,5 W.

Poze

Philips 241P4LRYES e un monitor gri și vine cu un aspect caracteristic brandului Philips. Ecranul său e unul LED de 24 inci și chiar dacă e așa de mare trebuie știut că nu e deloc greu deoarece are undeva la 6 kilograme cu suport. Nu știu dacă se vede, însă e dotat chiar și cu boxe așa încât să vă elibereze din spațiul de pe birou, iar dacă doriți atunci puteți să îl montați pe perete… astfel creându-se spațiu suplimentar.

Acesta e perifericul

Specificaţii tehnice

241P4LRYES este un monitor al anului 2012 și venind cu port de tip DisplayPort puteți conecta la el chiar și plăci video noi. Ecranul e unul foarte clar, iar filmele Blu ray se vor vedea destul de bine datorită faptului că are rezoluție de tip 1920 pe 1080 pixeli. Nu vine cu tuner TV, dar se pot urmări posturi TV de pe calculator, mai exact de pe stream.

Păreri pro şi contra

Pro: consumul de curent e unul foarte mic și asta am văzut-o doar la Philips; raportul dintre preț și calitate e foarte bun deoarece monitorul are numeroase certificări și e performant în afișarea imaginii; e prietenos cu mediul înconjurător și al acest lucru contribuie certificarea RoHS, dar și consumul mic de curent electric.
Contra: prețul e cam mare deoarece trece pragul de 1000 lei.

Concluzie

Se poate vedea că 241P4LRYES e un monitor de ultimă generație și că arată foarte bine. Majoritatea monitoarelor sunt de culoare neagră, însă acesta e unul de culoare gri și astfel o să fie mai deosebit față de altele. Din preview-ul video de alături se poate vedea că arată destul de bine și trebuie știut că nu arată exact așa ci e foarte asemănător cu modelul din imagine. Foarte interesant e faptul că are TCO 5.2, iar acest lucru e unul de lăudat deoarece foarte puține monitoare au această certificare.

Te-ar mai putea interesa