Philips 241P3LYES

Acest monitor LED Philips 241P3LYES din seria Brilliance e un model ecologic și performant. Acesta e însoțit de tehnologii precum Smart Ergo Base, Stereo Audio, Energy Star și USB. Poate fi rotit la 90 de grade, coborât și înclinat pentru a avea un unghi ideal de vizibilitate. Deci poate fi așezat în plan vertical atunci când navigați pe web dar și în mod peisaj atunci când vă jucați sau vizionați filme. Deci e un model compact dar care vine bineînțeles și cu boxe integrate și care sunt decente, motiv pentru care nu mai e nevoie de boxe suplimentare. E certificat EPEAT Gold deci e realizat din materiale care sunt prietenoase cu mediul înconjurător și deci  nu vă poate afecta sănătatea. E soluția ideală dacă nu aveți porturi USB în partea frontală a unității centrale sau acelea sunt ocupate. Spun asta pentru că la acest monitor Philips se pot conectat periferice Plug&Play, acestea fiind imprimante, memorii USB, HDDuri dar și camere web, iar transferul se face prin intermediul monitorului (ca la HUBuri). Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Aşa arată
Porturile

Specificaţii tehnice

Display-ul e unul LCD cu sistem de iluminare W-LED. Diagonala acestui model e de 24 de inci care corespunde pentru 61 cm (în caz că vreți să-l comparați cu un televizor). Ca și facilități 241P3LYES are: două boxe de 1.5 W, montare VESA 100 cu 100 mm dar nu are tuner TV. Ecranul are o rezoluție 1920 cu 1080 pixeli la 60 Hz, un timp de răspuns de 5 ms, un contrast tipic de 1000 la 1, un contrast dinamic de 20 de milioane la 1, luminozitate de 250 cd/mp și unghiuri de vizibilitate maximă de 170 grade. Philips 241P3LYES vine cu standardul BSMI și următoarele porturi: DVI, VGA și USB. Deci nu poate fi folosit la o consolă doar la un desktop PC sau laptop.

Consumul e destul de mic pentru un monitor de 24 – 14 W. Caracteristicile speciale ale acestui 241P3LYES sunt după cum urmează: Energy Star 5.0, ScreenRotate și SmartImage.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: design argintiu foarte reușit, funcție de rotire a ecranului în mod portret, consum foarte mic de energie, poate fi montat pe perete și rezoluți Full HD.

Minusuri: nu are intrarea HDMI.

Concluzie

Acest monitor LED Philips 241P3LYES e ideal pentru cei pasionați de filme, navigare web dar și jocuri, la acest preț probabil că veți găsi modele mai mari dar nu vor avea aceleași caracteristici speciale și un design Premium ca al acestui model.

Te-ar mai putea interesa