Philips 236V4LAB, monitor LED cu boxe

Philips 236V4LAB e un monitor din noua generație și se recomandă prin ecranul mare, iluminarea LED, portul digital și prețul mic. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care în opinia mea nu e deloc mare pentru un periferic de acest tip care are boxe si două tipuri de porturi, adică digital și analog.
Nu e cel mai bun monitor de pe piață, dar nici unul foarte slab. Pentru mine e numai bun deoarece nu vreau un monitor de 27 inci, dar nici unul de 19. Și datorită rezoluției de 1920×1080 pixeli os să puteți vedea filme de la distanță la o calitate foarte bună.

Aspect

Se poate vedea că are un aspect clasic, adică clasic Philips. Pe partea de design nu s-ar putea spune că se remarcă cu ceva. E un model wide, iar datorită Vesa 100×100 puteți să-l montați pe perete pentru a avea mai mult loc pe birou.

Aparatul
Aparatul

Caracteristici tehnice

236V4LAB vine cu un panel calitativ, lucru demonstrat de calitatea deosebită a imaginii în cazul vizionării de filme Blu-ray. Luminozitatea e și ea una foarte bună, mai ales că e iluminat cu leduri. Poate fi folosit alături de un laptop sau desktop (chiar mai vechi) deoarece are atât VGA cât și DVI. Eu recomand să conectați PC-ul prin DVI, iar laptopul îl puteți conecta doar prin VGA.

Păreri pro şi contra

Aspectele care trebuie apreciate la acest model sunt imaginea calitativă, prețul mic de achiziție și consumul extrem de mic de curent. Nu trebuie neglijat nici faptul că dispune de multe certificări care ne demonstrează faptul că e un aparat testat și care respectă anumite standarde. Un lucru care vă va ajuta foarte mult la montarea pe un suport e greutatea mică de circa 3 kilograme, dar și suportul Vesa de care menționam anterior.

Concluzie

Dacă sunteți în căutarea unui monitor bun atunci eu v-aș recomanda acest model deoarece cred că e foarte bun pentru sarcini multimedia cum ar fi filme la calitate 1080p și eventual un joc din când în când. Dacă vreți să vedeți mai bine cum arată atunci vă invit să vizionați clipul de alături care e un excelent preview la acest model.

Te-ar mai putea interesa