Philips 233V5LSB2/10, monitor 23 inci

Monitorul LED Philips 233V5LSB2/10 e unul de 23 inci cu rezoluție Full HD destinat în principal firmelor și sarcinilor office. Cred că o firmă o să aprecieze la acest model că are un preț foarte mic și că oferă destul de multe… aspect plăcut, consum mic, imagine clară etc.

Dacă e să vorbim despre costul său atunci trebuie știut că are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Iar, datorită caracteristicilor sale e foarte asemănător monitoarelor Packard Bell de aici.
Din punct de vedere vizual arată bine, având un aspect destul de sobru. Oricum nu o să deranjeze vizual, iar mulțumită disponibilității Vesa o să-l puteți pune pe un perete.

Perifericul
Perifericul

Sunt multe de spus pe partea de detalii tehnice, însă ce contează cu adevărat sunt diagonala mare, rezoluția 1920×1080 pixeli și imaginea foarte fidelă. Timpul de răspuns e unu bun de 5 milisecunde, iar unghiurile de vizibilitatea sunt 90/65, adică decente.
Puteți să conectați perifericul la un calculator folosind conectorul VGA, un conector care e întâlnit pe toate plăcile de bază și inclusiv la laptopuri. Dacă aveți nevoie de port digital atunci puteți opta pentru un convertor sau ceva de genul.
Deși vorbim despre un model cu ecran mare, consumul de curent e mic de 15W așa încât factura la curent să fie una pe cât se poate de mică. Deci, e prietenos cu mediul înconjurător… lucru la care contribuie și faptul că ecranul nu e realizat din mercur.

Lucruri care o să îți placă la el sunt aspectul, prețul mic și că imaginea afișată e una bună. Din păcate unghiurile de vizibilitate maxime nu sunt așa de bune, motiv pentru care nu e prea bun la jocuri ori filme.

Modelul acesta 233V5LSB2 e unul nu are tuner TV ori boxe integrate, dar oferă rezoluție Full HD așa încât să puteți vedea mai multe ferestre pe ecran. Iar, dacă lucrați mult în Excel atunci acest acest aparat probabil că va fi o binecuvântare pentru că nu o să mai trebuiască să dați scroll în dreapta.

Te-ar mai putea interesa