Philips 231TE4LB

Dacă vrei un periferic de tipul monitor care ar putea fi folosit și pe post de TV datorită tunerului integrat atunci cred că acest monitor/TV LED Philips 231TE4LB ar fi o alegere bună. Dacă ți se pare prea scump ori prea ieftin atunci cred că M2352D-PZ de la LG ar fi o alternativă care a apărut de curând pe piață. Modelul de față are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și mie nu mi se pare deloc mare acest preț având în vedere că are și un consum mic de curent de 25 de W. Acest consum mic de energie electrică e datorat ecranului, iar majoritatea monitoarelor de la acest brand au un consum mic ca și acesta.

Poze

Din imaginea de alături îți poți face o oarecare părere despre cum arată acest aparat, iar din preview-ul video de la final se poate vedea mai bine cum arată. E un model negru și arată destul de bine. Dacă nu vă place piciorul ori doriți să-l montați pe un perete/suport atunci acest lucru e posibil pentru că are suport VESA.

Monitorul

Specificaţii tehnice

231TE4LB e un monitor care are un ecran mare de 23 de inci și prezintă facilități cum ar fi tuner TV, boxe și port HDMI. Are meniu OSD care poate fi utilizat destul de simplu, iar dacă vă preocupă factura la curent atunci trebuie știut că are un consum de curent de 25 de W. Utilizarea acestui aparat nu e deloc complicată din moment ce poate fi ușor conectat la un PC care are VGA ori HDMI.

Păreri pro şi contra

Pro: vine cu tuner TV care facilitează vizionara posturilor TV; are suport pentru teletext; porturile cu care e dotat sunt destul de multe deoarece are HDMI, VGA, USB, port de căști și chiar Slot CI pentru vizionarea posturilor codate; luminozitatea e una foarte bună și de aceea imaginile for fi destul de clare.
Contra: nimic.

Concluzie

Philips 231TE4LB e un model foarte bun care a apărut în România pe la jumătatea anului 2012. Nu arată deloc rău, după cum se poate vedea din clip, iar caracteristicile sale sunt de top. E bun la gaming, dar în special la vizionarea filmelor Blu-ray deoarece are ecran de tip Full HD. Nu are DisplayPort, dar nu știu dacă v-ar fi ajutat la ceva acest port.

Te-ar mai putea interesa