Philips 231P4UPES, monitor de 23 inci cu pivot

Philips 231P4UPES e un monitor LED mare cu pivot și deci poate fi rotit după preferințe. Astfel poate fi util pentru cei ce vor unul care poate fi ținut în plan vertical ori înclinat. Majoritatea monitoarelor cu pivot au un design robust și sunt de tip business. Acesta re un design mai elegant dar nu oferă panou IPS sau altul similar. Deci unghiurile sunt de 170 și 160 de grade, de aceea e și mai accesibil. nU trebuie să uităm de numărul mare de porturi, de claritatea imaginii ori de boxe integrate. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Nu e primul model din această serie, deci veți găsi modele de diferite dimensiuni cu astfel de dotări. Arată bine chiar și din lateral, iar monitoare pe argintiu/gris sunt puține (majoritatea sunt pe negru). Îl puteți lua împreună cu un desktop cum e Serioux Explorer V11.

Din față
Din față
Piciorul
Piciorul

Specificații tehnice

Nu are tehnologie 3D dar are iluminare LED, un ecran de 23 de inci, rezoluție 1080p, contrast dinamic de 20 milioane la 1 și luminozitate de 250 cd/mp. Are caracteristici bune dar care putea fi și mai bune în special la partea de panou (nu e IPS). Claritatea imaginii e peste medei și e evident din acel contrast dinamic dar pentru utilizatorii office nu cred că va fi un mare plus.

Totuși boxele integrate pot fi utile dacă nu ascultați muzică la PC ori nu vreți sunet cu bass. Nu sunt foarte puternice dar sunt decente pentru a asculta muzică ori viziona filme de la o distanță. Prea multe facilități nu oferă (tuner TV ori montare VESA). Dar nici nu văd de ce l-ați monta pe perete deoarece are un suport subțire dar ergonomic.

Porturile acestui model sunt următoarele: USBuri, VGA, ieșire audio pentru căști și altele. Caracteristicile speciale sunt umrătoarele: pivotul și securizare Kensington. Poate instalat ca oricare alt monitor, adică fără drivere.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: poate fi ajustat ori înclinat, diverse porturi, arată foarte bine și boxe integrate.
Minusuri: nu are panou care oferă unghiuri de vizibilitate mari.

Concluzie

Un model ca acest Philips 231P4UPES, poate fi bun pentru oricare alt tip de utilizator și deci puteți să-l achiziționați pentru un desktop office ori multimedia. Nu are caracteristici ideale pentru gamerii înrăiți, adică nu are unghiuri mari de vizibilitate și un timp de răspuns de 2 ms.

Te-ar mai putea interesa