Philips 226V4LAB, monitor LED

Dacă ești în căutarea uniu monitor LED cu ecran măricel care să fie numai bun la vizionat filme atunci eu ți-aș recomanda un Philips, mai exact acest 226V4LAB. Asta deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », rezoluție Full HD, port digital și analog, dar și alte facilități utile. Ar fi numai bun pentru sarcini multimedia, adică vizionat filme (după cum am spus mai sus) și navigat pe Internet.

Aspect

E un model de culoare neagră (producătorul spune că e un negru lucios) care oferă posibilitatea montării sale pe un perete, pentru a face mai mult loc pe birou și boxe. Ecranul e unul de 54.61 centimetri, deci mai mare decât unele televizoare.

Din faţă

Caracteristici tehnice

Vine cu un ecran de dimensiuni medii de 21.5 inci care e de tip LED. Mi se pare deosebit de util faptul că vine cu port DVI, iar asta înseamnă că imaginea e ceva mai calitativă deoarece e transmisă direct digital. Un lucru deosebit la acest monitor, precum la orice alt model Philips, e faptul că are un consum mic de curent mic care-i de 19W (modele de la Acer de 21.5 inci au 22W).

Păreri pro şi contra

Apreciez la acest model faptul că nu e deloc scump, e realizat așa încât să fie economic și ergonomic, și că are o fiabilitate ridicată. Caracteristic Philips e și numărul semnificativ de certificări care ne spune despre monitor că e unul testat și realizat așa încât să nu ne fie dăunător nouă ori mediului înconjurător.
Din păcate nu are HDMI ceea ce înseamnă că pentru boxele integrate va trebui să conectați încă un cablu. Dacă avea și HDMI atunci aveați doar un cablu pentru sunet+video. Nu e un monitor de gaming deoarece nu are o rată de împrospătarea prea bună și nici un timp de răspuns prea mic.

Concluzie

În concluzie, acest Philips e un model apărut pe la sfârșitul anului trecut care dă clasă modelelor de la Acer, Samsung sau LG prin preț și dotări. Pentru a-l folosi la potențial maxim nu aveți nevoie de ceva setări deoarece îl conectați la curent, apoi la calculator și totul e în ordine.

Te-ar mai putea interesa