Philips 222E2SB

Acest monitor LCD Philips 222E2SB se adresează celor care au un desktop și doresc un monitor ieftin și performant. Îl recomand pe acesta pentru că are un design elegant cu suprafață neagră lucioasă și are o rezoluție Full HD. Chiar dacă nu vine cu port HDMI, vine cu DVI și la un așa preț nu prea poți să ai cine știe ce așteptări. Trebuie să apreciem faptul că este un ecran de dimensiuni mari cu aspect imagine de tip wide deci este ideal pentru vizionarea de filme dar și jocuri. Specificațiile tehnice sunt peste așteptări dar și dotările. Aici mă refer la faptul că poate fi montat pe perete (VESA) pentru a mări spațiul de pe birou. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Alternative la acest model Philips 222E2SB ar putea fi Philips 221V2AB care are boxe integrate și Philips 232EL2SB care este de tip LED și are un ecran mai mare.

Poze

Din față
Din lateral

Specificații tehnice

Display-ul este unul LCD care are o diagonală de 21.5 inci. Acesta vine cu un timp de răspuns de 5 ms, o rezoluție Full HD de 1920 cu 1080 pixeli, aspect imagine 16 pe 9, luminozitte 250 cd/mp, reproduce un număr de 16.7 milioane de culori, contrast tipic de 1000 la 1, un contrast dinamic de 500.000 la 1, rata de refresh de 56-75 Hz pe verticală, unghi de vizibilitate de 176 grade pe orizontală și 170 de grade pe verticală. Ca standard are EPEAT Silver.

Ca facilități, Philips 222E2SB are numai montarea pe perete VESA de 100 cu 100 mm, dar nu are Tuner TV și boxe integrate. Pe partea de conectori are port VGA și port DVI. Greutatea netă a acestuia este de 4.15 kilograme. ca și caracteristici speciale are: SmartImage Lite, LED indicator functionare (alb intermitent pentru modul stand-by și alb pentru funcționare) și SmartControl Lite.

Are un consum maxim de 26 de W, deci consumul nu e prea mare dar oricum considerabil mai mic decât a unui CRT.

Păreri pro și contra achiziției

Poate să se adreseze și celor care au un laptop sau netbook și doresc un ecran mai mare pentru vizionarea de filme. La un așa preț, specificații tehnice sunt foarte bun iar designul este pe măsura așteptărilor.

Concluzie

Acest monitor LCD numit Philips 222E2SB este o alegere ieftină și bună dacă ar trebui să facem un raport calitate/preț și mulți posesori sunt foarte mlțumiți de el. Deci, ce mai așteptați?

Te-ar mai putea interesa