Philips 203V5LSB26, monitor LED de 19 inci

În cazul în care te interesează un monitor bun de 19,5 inci atunci îți recomand acest Philips 203V5LSB26. Vine un timp de răspuns mic, cu rezoluție HD+, contrast mare și unghiuri de vizibilitate decente. Eu aș recomanda monitorul pentru cineva cu pretenții mici sau cuiva care vrea un monitor pentru birou. Dacă vreți un model pentru filme și alte sarcini multimedia atunci v-aș recomanda să vă orientați înspre un model de 500-600 lei deoarece acelea au unghiuri mai bune.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un excelent periferic care e dotat cu tehnologie LED și cu un control de ultimă generație – SmartControl. Nu trebuie uitat și de multitudinea de certificări de care dispun, acest lucru însemnând în principal că primim un aparat care a fost testat, retestat și certificat. 😉
Din imaginea alăturată se poate vedea mai bine cât de bine arată.

Perifericul
Perifericul

Pe partea de caracteristici aparatul are suport pentru a fi montat pe perete, rezoluție 1600×900 pixeli și unghiuri de vizibilitate 92/50 (cam ca la ecranul unui laptop). Ecranul e unul de tip LED cu format wide, adică 16:9.
Dacă era laptop atunci era unul foarte bun deoarece are o greutate de 2,3 kilograme și consumă undeva la 14W.
Din păcate are doar un conector VGA care e de tip analog, iar acesta o să vă ajute să conectați orice tip de calculator la el, inclusiv laptopuri.

Plusurile acestui model ar fi disponibilitatea VGA, consumul mic de curent, iluminarea bună și aspectul business. Are și Lock Kensington, dar nu știu dacă o să vă ajute la mare lucru acesta deoarece nu cred că o să vă fure cineva monitorul… la cât de puțin costă. Minusurile ar fi lipsa HDMI sau DVI, dar și a rezoluției Full HD (1920×1080 pixeli).

Un monitor precum acesta poate fi utilizat la multiple timpuri de sarcini, însă recomandarea mea e să-l folosiți mai mult la sarcini office cum ar fi editări de documente sau pentru navigat pe Internet. La filme nu e chiar așa de bun deoarece unghiurile di vizibilitate sunt cum sunt.

Te-ar mai putea interesa