Philips 202EL2SB

Monitorul LED Philips 202EL2SB este recomandarea mea pentru acele persoane care vor ceva ieftin şi cu o diagonală modică. Vine la bord cu multe dotări şi tehnologii actuale folositoare printre care se numără cea LED.

Îl recomandă chiar şi preţul deoarece 202EL2SB are un preţ bun Vezi prețul special de azi ». La acest preţ beneficiezi de un monitor bun de la Philips care are o rezoluţie HD+ ceea ce înseamnă că e ideal pentru filmele HD, iar filmele Blu-ray se vor vedea la calitate HD+.

Poze

Aspectul exterior al lui 202EL2SB e asemănător cu al altor modele actuale de la acest brand şi de aceea vi se va părea că aţi mai văzut undeva monitorul de faţă. De exemplu 192EL2SBarată identic.

Din față
Din lateral

Specificaţii tehnice

Philips 202EL2SB e un model din 2011, dar nu are suport 1080p, dar ecranul va afişa imaginile foarte clar deoarece poate reproduce undeva la 16 milioane de culori, iar imaginea e afişată cu un timp de răspuns mic de doar 5 milisecunde.

Menţionam că vine cu facilităţi diverse şi ar fi cazul să exemplific una foarte utilă – posibilitatea montării pe perete datorită VESA. Faptul că are ecran iluminat nu e o facilitate, ci o tehnologie extrem de utilă când vine vorba de economia de curent şi claritatea imaginii (Nu ştiu dacă monitorul de faţă vine cu tehnologie W LED).

Păreri pro şi contra

Pro: are atât port digital cât şi analog, poate fi montat pe perete, ecranul e W-LED ceea ce înseamnă că are un consum extrem de mic de curent (undeva la 17 W) şi arată bine.
Contra: nu are rezoluţie de 1920 pe 1080 pixeli şi nici port HDMI. (Rezoluţia dacă era cu suport 1080p nu pot spune că era de vreun folos deoarece mulţi dintre noi nu urmăresc filme Blu ray deoarece fie sunt cam scumpe ori cele care sunt gratis pe Internet sunt cam greu de descărcat în sensul că stai cam mult după 40 şi ceva de giga cât are un disc Blu-ray.)

Concluzie

Monitorul Philips 202EL2SB e un veritabil LED care a apărut de curând şi în România, iar dacă vrei un periferic de acest gen cu ecran mediu şi care să aibă un preţ bun atunci 202EL2SB ar trebui să fie prima alegere.

Alături e un preview pentru a vedea cum arată acest monitor nou care cântăreşte puţin şi e foarte ieftin.

P.S.: Nu am spus nimic certificări şi de aceea menţionez că 202EL2SB e conform multor standarde de ergonomie şi economie de energie printre care se numără Energy Star 5.

Te-ar mai putea interesa