Philips 200V4LAB, monitor LED 19.5″

Philips 200V4LAB e un monitor LED Philips de 19.5 inci care beneficiază de port digital, rezoluție HD+ și un consum foarte mic de curent. Eu aș recomanda un astfel de periferic cuiva care vrea să facă trecerea de la CRT ori de la LCD deoarece are un preț foarte mic și facilități suplimentare care nu o să le găsești la alte modele similare.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », pe acești bani noi primind un aparat care nu doar arată bine, ci are port DVI, unghiuri excelente de vizibilitate și boxe de 2 W fiecare.
În cazul în care doriți să vă faceți o opinie despre cum arată atunci vă recomand poza alăturată din care puteți vedea că e un monitor normal cu design caracteristic Philips.

Monitorul
Monitorul

Ecranul aparatului e unul de 19,5 inci cu rezoluție 1600×900 pixeli ceea ce îl face foarte bun pentru filme. Un alt motiv suplimentar pentru care l-ai folosi la filme sunt unghiurile de 170/160 care te vor ajuta să vezi o imagine clară și fără albituri indiferent din ce parte te-ai uita la el.
Ca porturi are DVI și VGA, dar eu cred că cel mai mult o să vă folosiți de cel VGA deoarece e mai mult decât suficient.
Ceva special e că are Vesa 100×100, însă nu prea are sens pentru că nu e așa de mare și n-o să ocupe prea mult loc pe birou.

Lucrurile pe care eu le apreciez la acest model sunt aspectul plăcut, consumul mic de curent (15W), multitudinea de certificări și că vine de la un brand de încredere.
Nu era rău dacă avea port HDMI și rezoluție Full HD, dar e bine și așa. Vine cu o rezoluție suficientă deoarece 1920×1080 pixeli erau prea mulți pentru ecranul aparatului și în acel caz imaginile și scrisul ar fi fost prea mici și ar fi fost greu de citit.

Ca o concluzie referitoare la acest model ar trebui să spun că e perfect pentru un utilizator normal de calculator care are nevoie de o soluție pentru navigat pe Internet și vizionat filme ocazional. Poate fi utilizat și la jocuri, însă nu e un monitor special făcut pentru jocuri.

Te-ar mai putea interesa