Philips 19PFL2908

Philips 19PFL2908 e un nou televizor ieftin, dar capabil de la brandul Philips. Se recomandă prin facilități cum ar fi ecranul foarte clar, capabilitățile multimedia și greutatea mică. Datorită faptului că vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » se poate spune că e un best buy, iar dacă te gândești că o fi vreo șmecherie de costă așa de puțin atunci trebuie menționat că nu există așa ceva.
E un televizor bun de pus în bucătărie, ar acum că e primăvară cred că ar fi un cadou foarte bun pentru diferite ocazii.

Aspect

Designul e unul caracteristic seriei PFL2908, doar că acest model are o diagonală de 19 inci. Aceasta e cea mai mică și o să vă ajute să nu vă stricați ochii în cazul în care îl vreți pentru o cameră mică.

TV-ul
TV-ul

Caracteristici tehnice

Televizorul de față are un ecran mic de 19 inci – 48 centimetri, iar asta înseamnă că e foarte bun pentru o cameră mică. Dacă nu aveți unde să-l puneți atunci puteți apela la un suport TV de la Hama pentru a-l pune pe perete. Imaginea e de cea mai bună calitate posibilă deoarece deoarece ecranul e dotat cu LED-uri dintr-o generație nouă, iar rezoluția e una HD. Deoarece are player multimedia integrat o să puteți vedea diferite fișiere media de pe memorii USB, iar datorită tunerului DVB-C o să puteți vedea chiar și posturi TV HD.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul nu e deloc mare; vine cu o garanție normală de 2 ani care poate fi mărită la mai mult, adică la 3 sau 4 ani; greutatea e una similară unui monitor, adică de circa 3 kilograme; vine cu diferite porturi utile la conectarea televizorului la diferite aparate ori invers – conectări diferitelor aparate la TV.
Contra: nu are suport nativ pentru filme Full HD.

Concluzie

Modelul de față vine ca o alternativă premium la brandurile chinezești de televizoare și la modelele comercializate de aceștia. Vine cu multiple tehnologii utile, iar ce trebuie subliniat e faptul că deși are tuner DVB-C și suport pentru CI+, la unele companii de cablu o să vă trebuiască și decodor pentru a vedea posturi TV în format digital.

Te-ar mai putea interesa