Panasonic TX-49EX600E, televizor Smart cu 4K Pure Direct

Televizorul Smart Panasonic TX-49EX600E face parte dintr-o serie nouă care impresionează prin dotări și oferă tehnologie 4K HDR. Bineînțeles, pe piață veți găsi numeroase derivate sau tehnologii similare, dar diferențele nu sunt foarte mari. Totuși, există o diferență mare de calitate între un televizor cu HDR și unul fără aceasta. În 2016, doar televizoarele premium o avea, iar anul acesta tinde să fie una standard, dar cu câteva excepții.

Acest brand nu oferă foarte multe televizoare, însă sunt destul de competitive din punctul meu de vedere. Prețul lor e destul de corect, deci merită să fie luate în considerare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Dacă aveți o consolă pentru jocuri, televizorul acesta poate fi conectat ușor și calitatea imaginilor e satisfăcătoare. Sunt prezent numeroase tehnologii de imagine care îmbunătățesc experiență. Chiar și sunetul e conform bugetului și nu aș mai opta pentru un sistem audio clasic. Media playerul incorporat suportă cele mai populare formate și se poate conecta un stick USB pe care aveți fișiere media.

Ideea e că televizoarele vin cu tot mai multe dotări incorporate, de aceea nu mai sunt necesare periferice și ca urmare, nici nu vor fi multe cabluri în jurul său. Acesta nu are un sistem de operare ci un software ceva mai simplificat cu ecran de pornire numit my Home Screen 2.0, browser web, aplicații ale unor servicii cunoscute (Netflix, Youtube etc).

Păreri pro și contra

Are piciorușe care pot fi ajustate în funcție de mobilier ori preferințe, iar această caracteristică e prezentată în clipul final. Imaginea reprodusă e destul de natural, culorile sunt bogate, tehnologia HDR face o diferență destul de mare între un model al anului 2017 și unul din trecut. Interfața Smart e destul de reușită și oferă cele mai populare servicii pentru conținut media.

Panasonic TX-49EX600E e doar varianta de 123 cm, iar aceleași caracteristici tehnice și tehnologii le veți găsi și pe celelalte variante male seriei. Am pus o prezentare cu ce v-am prezentat anterior și cred că în final veți alege o variantă cu diagonală generoasă pentru a surprinde fiecare detaliu.

Te-ar mai putea interesa