Panasonic TX-49ES500E, televizor cu VR-Audio True Surround

Televizorul Panasonic TX-49ES500E e un model Smart destul de performant chiar dacă are imagine Full HD. Interfața Smart e una reușită, iar ecranul de pornire e my Home Screen și sunt prezente cele mai populare aplicații. Designul acestei serii e unul elegant și se foarte bine din poza de jos și am pus o prezentare generală a întregii serii ES500. Poate fi pus într-o cameră mare datorită diagonalei de 49 inci, iar stativul e chiar elegant de aceea nu prea aș monta televizorul pe perete.

Are un preț destul de bun ținând cont de concurența actuală, iar dacă vă depășește bugetul, trebuie să știți că sunt disponibile și variante mai mici (80 cm, respectiv 101 cm). Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Puteți renunța la monitorul PC-ului dacă îl veți pune în birou, deoarece acesta are funcție monitor și pentru conectarea e necesar doar un HDMI. Sistemul audio al televizorului e puternic, astfel că nu veți pierde din claritatea atunci când dați volumul mai mare.

Din numele său reiese diagonala televizorului, seria dar și generația. Pe parcursul anului pot apărea și variante îmbunătățite, dar nu și în acest caz deoarece nu are nevoie de ceva în plus. Sunt numeroase caracteristici speciale și țin de partea Smart, puteți instala chiar și o aplicație TV pentru a putea folosi telefonul ca și o telecomandă.

Păreri pro și contra

Calitatea imaginii e una superioară și se datorează tehnologiilor incorporate, după cum e menționat și în prezentarea de jos. Chiar și calitatea audio e pe măsură cu VR-Audio True Surround și difuzoare foarte puternice. Consider că nu are nevoie de un sistem audio suplimentar dar nici de un media player. Conținutul media poate fi redat din diverse surse, iar Netflix și alte servicii sunt recomandarea mea, că doar ați ales un TV Smart. E vorba de o serie destul de apreciată de utilizatori și care din păcate nu a devenit una prea populară.

Panasonic TX-49ES500E e unul dintre cele mai noi modele de la acest brand și revoluția nu prea are mare importanță, dacă nu vizionați prea des conținut 1080p sau 2160p. Poate vă place să vizionați filme de pe laptop sau alt perifieric conectat la televizor.

Te-ar mai putea interesa