Panasonic HC-V500EP-S

Camera video Panasonic HC-V500EP-S e una care poate filma la calitate AVCHD 1080/50p, cu zoom inteligent 50x, conversie 2D-3D și stabilizator de imagine de tip hibrid. Vine în multe culori dintre care amintesc negru, argintiu și roșu. Însă pe argintiu pot spune că arată destul de bine deoarece tot corpul său e în aceeași culoare pe când cea pe negru, e jumătate neagră și jumătate argintie. Prețul nu diferă cu nimic și nici caracteristicile, deci puteți opta pentru ce culoare doriți. Se adresează amatorilor care vor un plus de calitate și fluiditate atunci când doriți să realizați o înregistrare de excepție. HC-V500EP-S are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Accesorii incluse

Specificații tehnice

Are un senzor de 1.12 MP de tip MOS care e suficient pentru a filma, însă nu e grozav pentru a realiza fotografii. Nu are memorie internă, motiv pentru care filmările pot fi instalate doar pe card de tip SD. Vă recomand unul de cel puțin 8GB SDHC clasa 10 (e foarte importantă clasa, deoarece camera înregistrează cu până la 28 Mb/s). Obiectivul său oferă: un zoom optic 38x, un zoom digital 100x, stabilizator OIS Hybrid și 2.35 – 89.3 mm.

Poate filma cu sunet stereo la calitate FullHD, bineînțeles, sunetul e unul stereo. Ecranul de 3 inci e unul tactil, iar datorită rezoluției și difuzorului incorporat, puteți viziona filmările fără a le mai copia pe PC. Are interfață USB, AV și HDMi de tip mini. Conversia 2D-3D e o caracteristică interesantă și utilă doar pentru cei care au și un televizor 3D. Procesorul de imagine foarte bun – Crystal Engine Pro II. Jos am postat un clip realizat cu acesta:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: filmează FullHD cu 50 frame-uri pe secundă și sunet stereo, microfon cu zoom, zoomul inteligent e destul de util, dimensiuni reduse, ieșire HDMI, zoom optic 38x etc.

Minusuri: nu are senzor foarte bun pentru filmare în condiții de luminozitate scăzută.

Concluzie

Acest model numit Panasonic HC-V500EP e o alegere bună pentru cei care vor să filmeze de la distanțe mici și medii, la calitate foarte bună în timpul zilei și care au un televizor 3D. Alternative sunt multe în acest buget, însă nu toate oferă un stabilizator de imagine așa de bun, zoom optic decent și filmare la 50p. Am pus și un clip cu despachetarea modelului pe negru, pentru a observa ce conține pachetul:

Te-ar mai putea interesa