Panasonic Full-HD HDC-SDT750EPK

O astfel de cameră video Panasonic Full-HD HDC-SDT750EPK poate converti imagini şi înregistrări în format 3D. Cu ce vine în plus o astfel de cameră video sunt sistemul 3MOS, înregistrare FullHD, OIS Lock şi sistemul de stabilizare Hybrid OIS. Numai după cum arată poţi ajunge la concluzie că are ceva special, şi anume că este probabil primul astfel de dispozitiv de înregistrare video în 3D din România. Cel mai bun preţ pentru un asemenea aparat îl vei găsi la 3.799 lei. O alternativă mult mai ieftină e Panasonic FullHD HDC-SD40 și e pe un sfert… ca preț.

Poze

Poza 1
Poza 3

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Preţ

Preţul este unul foarte bun, de 3.799 lei. Specificaţiile sunt pe măsura preţului: senzor de 9.25 MP (adică 3.05MP*3), 3 senzori MOS, poate înregistra filmări şi fotografia la 4:3 şi 16:9, iluminare minimă de la 11 lux, rezoluţiile pozelor până la rezoluţii de 4608 X 3072 pixeli, zoom digiatal de 30x / 700x şi optic de 12x, stabilizator de imagine Hybrid IOS, sunetul înregistra este 5.1 surround, ecran de 3 inci, suport USB şi HDMI, etc.

Cu toate sisteme pe care le oferă, poţi realiza înregistrări la culori reale sau vii, chiar dacă îţi tremură mâna sau dacă filmezi seară sau chiar noaptea, datorită luminii artificiale create de lampa sau Flash-ul aparatului.

Consumul este de 6W, iar autonomia baterie Lithium-Ion este de o oră şi 40 minute. Pachetul camerei cuprinde diverse cabluri (usb, av, ac, etc.) şi o telecomandă inclusă.

Nota 10+

Nu am ce să-i reproşez, este un dispozitiv performant cu obiect foarte interesant cu conversie 3D. Cu un asemenea dispozitiv poţi înregistra propriile filme în format 3D, dar pentru vizualizarea lor vei avea nevoie şi de ochelari 3D.

Te-ar mai putea interesa