Nokia C2-03

Acest telefon mobil Nokia C2-03 e unul Dual SIM cu ecran tactil și tastatură fizică cu slide. Deci e un telefon deosebit și cu un preț atractiv. Spun asta deoarece nu se mai prea fabrică telefoane cu tastatură clasică, se tinde spre ecran tactil cu tastatură virtuală. Având în vedere că acesta are un ecran de 2.6 inci, era normal să vină și cu tastatură fizică. Modele cu tastatură culisantă sunt rare și nu toate oferă aceeași fiabilitate. Telefoanele dual sim se adresează celor care au două cartele și își doresc un telefon bun. E disponibil în diverse culori, dar pe negru și alb arată cel mai bine. Un astfel de model C2-03 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
Din față
Din lateral
Din lateral

Specificații tehnice

Are o greutate redusă de numai 115 grame. Ecranul TFT de 2.6 inci are o rezoluție decentă – 240 cu 320 pixeli, deci densitatea pixelilor e foarte bună iar numărul de culori reprodus e de 65k culori. Pentru a extinde memoria sa, puteți cumpăra un card mare (de 4GB), în special dacă veți face poze cu acesta ori asculta muzică. Pozele nu sunt cine știe ce, deoarece are o cameră de doar 2MP cu filmare (fără autofocus ori blitz LED).

Spre deosebire de multe telefoane, acesta poate stoca până la 1000 de contacte. Poate fi folosit și pentru navigare web datorită browserului web și tehnologiilor wireless GPRS și EDGE, dar nu are WLNA și 3G. E un browser web bun cu suport flash, xHTML și Wap 2.0. Alte caracteristici ale sale sunt: radio FM, jocuri java, player audio, organizator și bateria de 1020 mAh. Acesta oferă circa 400 de ore în stand-by și maxim 5 ore de convorbiri. E cam puțin pentru un telefon dual sim, având în vedere că veți vorbi destul de mult sau veți trimite multe mesaje.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: ecranul are o rezoluție bună, arată bine, e robust, ecran tactil, meniu ușor de folosit, e un mp3 player bun, slot pentru card microSD și cameră foto de 2MP.

Minusuri: autonomie mică pentru un telefon dual sim.

Concluzie

Acest Nokia C2-03 e un model care-l recomand în acest buget deoarece nu sunt multe modele Dual Sim care să arată atât de bine și să vină de la un producător cum e Nokia. Există și alternative la acesta care arată la fel de bine, însă sunt modele cu suport Single Sim. Am postat și un clip cu despachetarea sa:

Te-ar mai putea interesa