Nokia 308 Asha

Nokia 308 Asha este un nou Dual SIM de la Nokia care vine pe și . Nokia Asha 308 nu e un telefon inteligent, dar arată bine, are ecran senzitiv și un preț mic. Poate fi luat la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și eu zic că-și merită banii chiar dacă nu are 3G, Android și alte chestii inutile.
Chiar dacă nu este un telefon de top o să-ți poți face excelent treaba cu el. Vine cu cele mai importate funcții care ar trebui să le aibă un telefon, iar cireașa de pe tort e suportul pentru maxim două cartele de tip SIM.

Poze

În imaginea de alături puteți vedea cum arată aceste două telefoane. Dimensiunile lor nu sunt de loc mari și vin la o greutate de undeva la 105 grame ceea ce nu e deloc mult. Mesajele și informațiile de pe ecran se vor vedea foarte bine pe ecranul de 3 inci din dotare deoarece are o rezoluție bună de 240 pe 400 pixeli.

Telefoanele

Specificaţii tehnice

Nokia 308 este un telefon normal care nu are detalii tehnice prea impresionante din moment ce nu e smartphone. Dar, o să-l puteți folosi cu succes dacă aveți două cartele deoarece are suport pentru două SIM-uri.
Nu are o a doua cameră și nici nu are suport 3G, dar camera principală poate realiza niște poze clare având 2MP. Din păcate, această cameră nu poate filma 720p, ci doar la rezoluție 176 x 144, dar e bine și așa.

Păreri pro şi contra

Pro: are un design foarte interesant și plăcut; prețul nu e deloc mare și dacă vă permiteți atunci puteți să-i extindeți suplimentar garanția; playerul integrat e unul foarte bun având suport pentru o mulțime de fișiere, iar radio FM este o caracteristică suportată; bateria ín foarte mult în stand-by, dar și în regim de convorbire.
Contra: nu are un sistem de operare avansat cum ar fi Android ori Windows Phone, iar hardware-ul nu e de top.

Concluzie

Nokia era numărul unu și telefoanele lor încă mai sunt în top pe anumite categorii… în special pe cea dual SIM. Un astfel de mobil, oarecum retro, cred că ar fi foarte bun pentru cei neinteresați de sisteme de operare extensibile, pentru cei cu bani puțini sau pentru seniori care sunt bulversați de tonele de opțiuni dintr-un telefon Android.

Te-ar mai putea interesa