Nikon Coolpix S8100

Aparatul foto digital Nikon Coolpix S8100 negru (black) e pentru persoanele care vor o cameră compactă de firmă la un preț accesibil. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ». E asemănător cu S3100, oarecum, dar e mult mai performant și îl recomandă rezoluția senzorului CCD de 12 megapixeli, posibilitatea filmării HD, multitudinea de carduri de memorie suportate, calitatea Nikon și faptul că acest aparat e făcut de un brand recunoscut în lumea foto.

Poze

Obiectivul
Bateria
Ecranul

Specificaţii tehnice

Are o rezoluție de 12,1 megapixeli și un senzor CCD foarte capabil. Zoom-ul e și el destul de bun deoarece cel optic e de 10X, iar cel digital e de 4x.
Foarte bine la acest aparat e și faptul că poate filma HD și Full HD, adică 1080p. Are și un ecran de 3 inci pe care pot fi urmărite rezultatele filmării ori fotografierii, iar pe partea de memorie trebuie să știți că stă foarte bine deoarece memoriei interne de 102 mega i se poate așa un card extern de tip SD, SDXC sau SDHC. Acest aparat poate fi conectat la calculator prin cablu USB și trebuie să știți despre S8100 că e compatibil cu toate Windows-urile de la XP încoace și cu MacOS X de 10.4 în sus. Bateria are o durată de viață de până la 210 cadre cu baterii EN-EL12 și greutatea aparatului e de circa 209 grame, deci e un aparat ușor de luat în vacanță.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, poate filma HD și Full HD, e ușor de folosit, bateria ține undeva la 200 cadre, e ușor de luat în geantă sau buzunar deoarece cântărește undeva la 200 grame și are o mulțime de alte puncte pro.
Contra: nu am obiecții, însă era interesant dacă venea într-o paletă mai largă de culori.

Preţuri (cel mai mic preţ)

Eu zic că aproximativ 799 lei este un preț mai mult decât bun pentru un astfel de aparat și de aceea aceste aparate de la Nikon sunt așa de populare. Pentru cei care vor ceva mai ieftin la recomand un S3100 care e cu vreo 200 lei mai ieftin, dar nu e la fel de performant (nu poate filma Full HD etc).

Concluzie

Dacă ești în căutarea unui aparat multifuncțional (să filmeze și fotografieze) atunci acest aparat foto digital Nikon Coolpix S8100 negru ar fi unul dintre cele mai ieftine modele și unul dintre cele mai bune, având cel mai bun raport preț calitate de pe piață.

Te-ar mai putea interesa