Nikon Coolpix S5100

Un aparat de fotografiat digital interesant și destul de ieftin este acest aparat foto digital Nikon Coolpix S5100 care vine ca o alternetivă mai ieftină, dar și mai puțin performantă la DLSR-ul Nikon D5100. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » și îl recomandă rezoluția de 12,2 megapixeli, posibilitatea de a filma HD, ecranul LCD de 2,7 inci, timpul de răspuns rapid, încărcarea pe USB sau CA și multe altele. (Te-ar putea interesa și un Coolpix S3100 deoarece are un preț asemănător.)

Din față


Nikon Coolpix S5100 sau Nikon S5100 este un aparat digital care vine la un preț accesibil și e disponibil în mai multe culori cum ar fi negru, mov, roșu și argintiu. Foarte interesant e faptul că în această perioadă e la promoție și vine la pachet cu două cadouri de circa 90 de lei care sunt o husă și un card de memorie SDHC de la SanDisk. Are obiectiv Nikkor care va oferi un unghi larg și zoom de 5x (optic) ceea ce înseamnă precizie și calitate excepțională. Trebuie să știți că aparatul are și 5 funcții anti încețoșare care contracarează automat imaginile. Nikon S5100 vine cu un sistem avansat de control al blițului care se sincronizează cu sensibilitatea ISO pentru imagini mai clare la o lumină mai scăzută. Are selector a celei mai bune fotografii prin care selectează automat cea mai bună și clară fotografie dintr-o serie de 10 poze consecutive.

Fotografiile „de noapte” sunt extraordinare deoarece aparatul Coolpix S5100 detectează dacă țineți aparatul foto în mână sau dacă folosiți un trepied pentru a fotografia și astfel optimizează setările pentru fotografii mai clare la lumină scăzută. Nikon S5100 dă și posibilitatea de a filma și cel mai tare e că se poate face în mod High Definition (la înaltă definiție) – 720p. Pentru funcția de filmare există și un buton special și astfel nu mai pierdeți timp prețios cu căutarea meniului de filmat. Trebuie să știți că aparatul filmează 720p la 30 fps (30 de cadre pe secundă) ceea ce este foarte rapid și cursiv

E dotat și cu un ecran LCD de 2,7 inci care are o rezoluție de 230 mii de pixeli și poate reproduce intens culorile, iar contrastul e clar și vizionarea se face cu un minim de reflexii chiar dacă lumina soarelui bate pe ecran. Dimensiunile (D x H x W) lui Nikon S5100 sunt 21,6 x 56,9 x 97,1, iar greutatea este una foarte mică, adică de 132 de grame. A fost testat cu mai multe sisteme de operare, iar acestea sunt Windows 7 și Vista XP. Deci, dacă aveți Linux, Mac sau alt sistem de operare atunci trebuie să umblați după drivere dacă nu îl detectează automat.

Nikon Coolpix S5100 vine cu câteva caracteristici speciale cum ar fi reducerea vibrațiilor, funcția de detecție a mișcării și captarea de filme HD care sunt foarte clare datorită formatului 720p. Ți-ai lua un aparat foto digi Nikon Coolpix S5100 deoarece costă puțin (are un preț de circa 399 lei), arată bine, este ușor, poate filma HD, rezoluția e de 12 megapixeli și este un produs realizat de un nume în branșa foto.

Te-ar mai putea interesa