Nei 60NE5000, televizor de 152 cm ieftin

Un televizor mare și accesibil e acest Nei 60NE5000 care e oferit de un brand care nu prea s-a afirmat pe piața din România. Sunt destul de multe televizoare oferite de acesta și majoritatea sunt modele care și le poate permite oricine, dar mai sunt și variante de peste 100 cm care pot fi puse în încăperi mari. Acest model e cel mai mare oferit de acest brand și poate fi luat în calcul lături de varianta de 55 de inci (depinde care vă convine mai mult ca preț și specificații).

Arată foarte bine și deja mai toate televizoarele arată cam la fel, adică acele piciorușe le-am văzut și pe alte modele. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Acesta a fost lansat anul acesta și nu prea are concurență în acest buget, deoarece majoritatea televizoarelor sunt Smart și 4K, deci nu vor avea o diagonală atât de mare. Diagonala e foarte importantă dacă aveți o cameră mare și poate că-l veți monta pe perete. Câștigați ceva mai mut spațiu atunci când nu mai optați pentru o comodă și cablurile pot fi mascate ușor cu un canal de plastic pentru cabluri.

Specificațiile tehnice de imagine sunt bune și pot spune că nu e nevoie de mai mult dacă nu vizionați mai tot timpul conținut 1080p. Calitatea imaginii depinde și de fișierele redate, dar și de posturile TV.

Păreri pro și contra

Un televizor mare are și un sistem audio pe măsură, adică e destul de puternic – 20W. De cele mai multe ori perifericele nu mai sunt necesare deoarece sunt incorporate destul de multe dotările utile. Playerul multimedia integrat are o funcționalitate limitată și nu suportă chiar orice, de aceea mulți conectează un laptop cu ajutorul unui HDMI, astfel televizorul devine un monitor mai mare.

Nei 60NE5000 poate fi folosit ca un televizor clasic doar că oferă o imagine mai generoasă, slot CI+, HDMI și mutele altele. Pentru anumite posturi TV e nevoie de un dispozitiv special oferit de operator, doar că acest televizor are slot CI+ deci nu mai e nevoie de o telecomandă suplimentară.

Te-ar mai putea interesa