Nei 43NE6000, televizor 4K ieftin cu CI+

Televizorul Nei 43NE6000 e un LED cu imagine Ultra HD la un preț foarte bun, aș putea spune că nu prea există concurență. Sunt destul de multe caracteristici interesante și acesta e genul de TV pe care merită să vizionați conținut cât mai de calitate. Deci trebuie să alegeți un abonament cu posturi HD iar slotul CI+ poate fi de folos ori vă decideți să-l folosiți ca monitor. Numeroasele porturi HDMI pot deveni destul de utile și cred că le veți folosi.

Cele mai importante caracteristici pot fi văzute din poza de jos și cred că le știți de la alte televizoare. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Discutăm de noua gamă care e ceva mai avansată și cred că în câțiva ani vom vedea tot mai puține televizoare Full HD, pentru că cerințele vor fi tot mai mari. Bineînțeles, trebuie să luăm în calcul toate caracteristicile tehnice deoarece va fi folosit pentru a viziona conținut divers.

Difuzoarele sale sunt destul de puternice și nu e nevoie de mai mult că doar nu ascultați muzică pe el, dar depinde și în ce cameră va fi pus (dimensiunea ei are mare importanță). Caracteristicile de imagine sunt bune și mă refer la unghiuri de vizibilitate, culori și contrast.

Anumiți conectori sunt prezenți pe destule televizoare și pot deveni destul de utili dacă vreți să conectați niște periferice ori vreți să vă folosiți de anumite funcții ale sale.

Păreri pro și contra

E echipat cu unul dintre cele mai bune tunere TV de pe piață, imagine foarte bună, sunet acceptabil, multe porturi HDMI, player integrat, slot CI+ (nu mai e nevoie de acel receptor suplimentar care vine și cu telecomandă). Arată destul de bine televizorul și acesta nu e cel mai mic din serie, dar nici nu aș alege un ecran mai mic deoarece nu s-ar vedea atât de bine detaliile.

Nei 43NE6000 merită ales pentru e la promoție pentru o perioadă destul de scurtă și nu sunt alte branduri care să ofere un astfel de TV. Dacă considerați că e prea mic, atunci vă puteți îndrepta atenția spre varianta de 65 de inci.

Te-ar mai putea interesa