Nei 40NE6000, televizor 4K de 102 cm

Televizorul 4K Nei 40NE6000 e primul model din nou generația care are un preț foarte bun pentru ce oferă. Mă refer la ecranul Ultra HD, difuzoarele de 16 W, dar și restul caracteristicilor tehnice. E un televizor clasic care poate fi o alternativă bună la clasicul model care avea o rezoluție mult mai bine. Imaginea e mult mai bună, dar iasă cel mai bine în evidență dacă alegeți un conținut potrivit pentru el. De aceea, noile modele au funcție monitor și pot fi conectate cu un cablu HDMI fie la un PC, fie la un laptop.

Acesta e cel mai mic dar și cel mai accesibil din serie, dar eu aș recomand o variantă mai mare pentru a vedea mai bine detaliile. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Gama 2018 e mult peste cea anterioară, adică aveți un televizor cu o rezoluție mai bună pentru aceeași bani. Televizoarele HD sunt tot mai puține ca și în cazul celor FHD, dar nu o să dispară prea devreme de pe piață. Piciorușele acestei serii îi oferă o bună stabilitate televizorului pentru că la un ecran mare, standul clasic de masă era pe mijloc și televizorul se putea răsturna ușor dacă-l atingeați.

Sunt porturi HDMI suficiente dar și un slot CI+ pentru posturi cu calitatea video mai bună (astfel nu mai e nevoie de acel dispozitiv suplimentar).

Păreri pro și contra

E echipat cu un tuner TV care poate reda posturi la calitate video bună, player multimedia care funcționalitate limitară și e necesar un stick USB pentru a-l folosi (are denumirea de PVR). Cred că vă doriți acest model doar pentru că oferă o rezoluție ridicată, însă trebuie să remarcați să și designul e destul de atractiv, motiv pentru care puteți să-l montați și într-o sufragerie. Pentru că nu are software Smart, poate fi folosit doar ca un televizor simplu, însă odată ce folosi un media player extern sau un laptop conecta la el, lucrurile se vor schimba pentru că aveți conținut media mai variat.

Nu trebuie să vă rezumați doar la ce vă oferă programul TV, deoarece internetul e plin de divertisment de calitate. Nei 40NE6000 poate fi transformat pe parcurs într-un model Smart chiar și cu un stick special care se conectează la HDMI (Chromecast).

Te-ar mai putea interesa