Nei 32NE5500, televizor smart de 81cm

Nei 32NE5500 e un televizor ieftin dotat cu soft smart (Vewd care are Vewd App Store) și cu un ecran foarte bun de 81 centimetri. Se adresează celora care vor să vadă divertisment din orice sursă, adică de pe net sau de la cablu.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe banii aceștia primim un aparat care este de la un brand reputabil și care nu costă prea mult. Brandul Nei e unul cunoscut pentru televizoarele sale fiabile și e unul românesc. Brandurile românești sunt ieftin și fiabile.


Avantaje

Aspectul e unul plăcut, fiind foarte asemănător cu cel al televizoarelor Star Light… probabil și din cauză că e produs tot de Vestel și că are hardware similar.
Softul e unul avansat cu aplicații dedicate pentru Youtube, Netflix, Facebook și Internet browser. Iar, dacă vreți mai multe aplicații atunci puteți să le descărcați din Vewd App Store.
Poate fi utilizat pe post de monitor întrucât vine cu două HDMI-uri, USB, D-Sub (intrare PC) și porturi de rețea. Ca porturi de rețea are wi-fi și LAN.
Consumul de curent e unul mic de 31W, iar acesta se datorează faptului că e dotat cu ecran LED. (Dacă o să faceți trecerea de la un televizor CRT atunci o să vedeți că veți avea facturi mai mici la curent).
Dacă tot am ajuns la ecran atunci trebuie spus că are unghi de vizibilitate 178 grade, iar rezoluția ecranului e 1920×1080 pixeli.

Dezavantaje

Printre lucrurile care nu-mi plac la acest model ar fi lipsa Android și că nu are rezoluție 4K. Ca soft alternativ are Vewd, iar o rezoluție superioară nu-și are rostul deoarece de la o anumită distanță nu se sesizează diferența dintre FHD și UHD (4K).

Concluzii

Modelul Nei 32NE5500 e unul care vine dotat multiple lucruri utile. Fiabilitatea sa e una superioară întrucât are garanție de 3 ani. Iar, dacă vreți mai mulți ani ca garanție atunci se poate opta pentru extindere cu unul sau doi ani în plus.

Te-ar mai putea interesa