Nei 28NE5000, TV de 71cm

Nei 28NE5000 e un televizor pentru cei interesați de ceva cu o diagonală modică și un aspect plăcut al imaginii. Diagonala e de 71 centimetri, iar rezoluția e de 1920×1080 pixeli așa încât orice imagine să fie de cea mai bună calitate.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un TV cu funcție monitor, ecran plat și unghiuri de vizualizare 176/176 grade.
Din imaginea de alături vă puteți face o părere despre cum arată acest model.


Caracteristici

Modelul 28NE5000 de la Nei e unul cu tehnologii moderne și are integrate dor lucruri esențiale cum ar fi orturi HDMI, tuner HD și un ecran LED.
Consumul energetic al acestui model e unul foarte mic întrucât vorbim despre o putere consumată de 55W. Acest lucru se datorează ecranului cu tehnologie LED care consumă pe jumătate cât consumau LCD-urile.
Stă excelent pe partea de conectori întrucât are Slot CI+, 3 HDMI și 2 USB. USB e pentru playerul integrat care e capabil în a reda o multitudine de formate video și audio. Iar, slotul CI+ e pentru inserarea cardului de la furnizorul de cablu (card util vizionării posturilor HD).

Avantaje

Apreciez la acest model costul de achiziție mic, că vine de la un brand cunoscut, aspectul plăcut, diagonala de mărime modică, consumul energetic redus și multiplele porturi.
Singurul minus e că nu are soft smart, dar acest neajuns poate fi compensat cu ajutorul unui media player cu Android.

Verdict

Dacă sunteți interesați de un televizor cu care să vedeți divertisment de calitate atunci acest model ar fi recomandarea mea.
Cum ziceam mai sus, nu are soft smart (evident că nici porturile de rețea aferente), dar e un televizor avansat din toate punctele de vedere și permite atașarea unui player pentru extinderea funcționalității sale. Se poate adăuga un Chromecast sau eventual un player care să aibă soft inteligent și porturi de rețea.
Dacă nu știți mare lucru legat despre brandul NEI atunci trebuie știut că televizoarele sale sunt făcute de Vestel, lucru valabil și pentru televizoarele Horizon, Orion, Sanyo, Philips, JVC etc.

Te-ar mai putea interesa