Nei 28NE4000, televizor ieftin cu diagonală de 71 cm

Televizorul Nei 28NE4000 îl recomand deoarece are un raport preț/dotări foarte bun. Cu alte cuvinte, oferă o diagonală mare de 71 cm și e foarte ieftin comparativ cu alte branduri. Acest producător de televizoare e destul de cunoscut și popular deoarece oferă soluții atractive. Poate că nu e vorba de cel mai avansat televizor, dar de ce să dați atâția bani dacă vreți doar să vizionați posturi TV și din când în când un film cu ajutorul playerului multimedia al său.

Arată ca și restul modelelor din această serie doar că acesta are dimensiuni diferite. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

 

Sunt destul de branduri care oferă soluții similare și parcă acesta rată mult mai bine în special cu acele piciorușe poziționate pe margini. Puteți viziona conținut HD dacă aveți un abonament cu posturi HD, iar pentru unele s-ar putea să nu aveți nevoie de un slot CI+. Oricum e un cost suplimentar acel card CI+ și poate că sunteți mulțumiți de posturile care le aveți deja.

Mulți optează pentru un televizor în loc de monitor deoarece oferă o diagonală mai mare în același preț (27,5 inci în acest caz). Poate că nu vreți o imagine 1080p pentru că nu vizionați un astfel de conținut.

Păreri pro și contra

La acesta veți găsi destul de multe porturi HDMI, dar cred că veți folosi doar unul singur și veți vedea și o intrare pentru PC dacă vă decideți să-l puneți pe birou ca monitor. Are un timp de răspuns decent pentru acest buget – 8 ms, și nici nu cred că veți găsi altul mai bun. E destul de mare pentru a-l folosi ca monitor și pentru ca să nu fie prea aproape de voi, optați să-l montați pe perete. Difuzoarele sale sunt destul de clare, dar puterea e limitată (10W), de aceea se pot folosi și boxele PCului dacă vă place muzică cu bass.

Nu găsesc multe televizoare mai bune decât acest Nei 28NE4000, că doar e vorba de un buget mic și chiar nu aveți nevoie de mai mult. Din păcate nu sunt prezentări video cu acest model ori alte variante care aparțin seriei prezentate.

Te-ar mai putea interesa