Nei 19NE4000, televizor mic cu imagine HD

Televizorul Nei 19NE4000 e cea mai mică și accesibilă soluție oferită de acest brand, motiv pentru care poate fi pus oriunde. Ca și dimensiuni, poate fi comparat cu un monitor și caracteristicile tehnice sunt satisfăcătoare. Televizoarele devin tot mai ieftine și s-ar putea să prindeți o ofertă bună la acesta în perioada următoare. Tot mai multe persoane își doresc un televizor mic pentru bucătărie, dormitor sau pentru care în care lucrează (poate fi un monitor bun).

Arată bine și cred că o să vă placă foarte mult acest televizor, în special că oferă o calitate video superioară. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Nei 19NE4000

E un model fără software Smart și nici nu putea avea așa ceva în acest buget. Are un sistem audio decent care mi se pare destul de performant ținând cont că televizorul va fi pus într-o cameră mică – 10W. Caracteristicile de imagine sunt bune dar e loc de mai bine. Unghiurile de vizibilitate nu sunt foarte mari, deoarece e vorba de un model mic și veți sta destul de aproape de el. Un televizor ceva mai mare are specificații mai bune.

Are un consum mic de energie pentru că e vorba de un ecran mic, dar nu cred că vă interesează acest aspect. Poate fi conectat la orice pentru că are D-Sub și HDMI. Puteți conecta o pereche de căști dacă nu vreți să deranjați pe cineva.

Păreri pro și contra

Caracteristicile speciale pot fi văzute din poza de jos și sunt cam aceleași la toate modelele noi – imagine HD, tuner TV DVB-T/C, slot CI+ și player multimedia integrat (conectare USB). Dacă aveți un PC office, acest televizor poate fi conectat la el pentru că are conectivitate HDMI. Se poate conecta și prin VGA, dacă nu vreți să vă folosiți de sistemul audio al televizorului.

Fiind un model compact, Nei 19NE4000 nu a fost conceput pentru a fi montat pe perete și pentru a fi pus pe o comodă mică sau chiar pe dulap. Poate fi mutat cu ușurință dintr-o cameră în alta, dar la cât e de ieftin mai bine ați alege un televizor pentru fiecare cameră.

Te-ar mai putea interesa