Navigon 40 Plus

Sistemul de navigaţie Navigon 40 Plus vine ca un produs nou al celor de la Navigon şi un lucru care îi va încânta pe mulţi e prezenţa hărţilor pentru Europa preinstalate. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » şi îl recomandă preţul modic, prezenţa hărţii Full Europe şi multitudinea de funcţii utile. Mă gândesc că pentru unii acest GPS e mai scump şi de aceea le recomand Navigon 40 Easy EE19 care e cu vreo 100 lei mai ieftin.

Poze

Pe masă
Instalat în maşină

Specificaţii tehnice şi caracteristici principale

Acest GPS Navigon 40 Plus are funcţia OneClick Menu care e întâlnită doar la producătorul Navigon. Astfel, cu doar un singur clic ai acces al meniu. Navigon 40 Plus are software-ul actualizat tot timpul datorită faptului că are programul Navigon Fresh. Are garanţia Latest Map Guarantee că produsul are ultimele sau cele mai noi hărţi disponibile. Astfel, în termen de 30 de zile de la prima folosire puteţi actualiza hărţile cu Navigon Fresh pe care l-am menţionat mai sus. Timp de 2 ani aveţi acces trimestrial la actualizări ale hărţilor prin ientermediul programului Navigon Fresh, iar această funcţie se numeşte Fresh Maps.

Prin Navigon My Routes aveţi acces la alegere din 3 trasee calculate şi afişate pe ecranul GPS-ului. GPS-ul 40 de la navigon are un procesor Sirf Atlas cu o frecvenţă de 500 megaherţi, 64 mega de memorie RAM, flash ROM de 4 giga şi slot memorie pentru memorii de tip MicroSD. Ecranul lui 40 Plus al celor de la Navigon este de tip senzitiv şi are o dimensiune de 4,3 ţoli. GPS-ul are TMC, iar pe partea de conectivitate are mini USB prin care îl puteţi conecta la alte dispozitive sau invers (să conectaţi alte dispozitive la el). Ca sistem de operare are MS Windows CE şi are preinstalată harta întregii Europe (Full Europe cu harta României inclusă).

Bateria ţine destul de mult, iar autonomia mare a acestui GPS este datorită faptului că are un acumulator de 1300 mAh. Pe partea de multimedia (dacă pot spune aşa) are şi microfon.

Păreri pro şi contra

Pro: are un preţ modic, este un aparat recent apărut, are harta întregii Europe incluse, aveţi acces la actualizări de hărţi timp de 2 ani.
Contra: îmi place aparatul şi nu îi văd minusuri.

Preţuri (cel mai mic preţ)

679 lei este preţul de pornire pentru un astfel de sistem de navigaţie şi din punctul meu de vedere este cel mai bun preţ. 40 Easy EE19 de la Navigon este o alternativă cu detalii tehnice aproximative, dar are un preţ mai mic. 40 Premium ar fi un GPS pentru cei care vor mai mult, adică memorie RAM mai multă (128 de mega) şi conectivitate bluetooth.

Concluzie

Dacă vrei un GPS de actualitate, la un preţ bun şi cu harta întregii Europe la bord atunci un sistem de navigaţie Navigon 40 Plus ar fi una dintre cele mai bune alegeri.

Te-ar mai putea interesa