Myria DC-0287, tabletă ieftină pentru browsing

Tableta Myria DC-0287 e una dintre cele mai ieftine tablete ale momentului care vine cu un ecran de 8 inci. E o alternativă foarte bună la Myria DC0236-4GB și se evidențiază prin prețul mic, memoria internă mare, sistemul de operare Android 4 și suportul pentru carduri micro SD. Nu costă prea mult având un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primești o tabletă care poate fi utilizată cu succes la navigat pe Internet, jocuri și alte lucruri.

Aspect

Din imaginea de alături se poate vedea mai bine cum se prezintă acest gadget. Meniul e unul caracteristic tabletelor Android, iar ecranul de 8 inci e unul foarte clar. Dacă vă preocupă siguranța tablet PC-ului atunci v-aș recomanda o husă Tnb USLBK8.

Tableta
Tableta

Caracteristici tehnice

Vine cu un procesor Boxchip A10 care are o placă video incorporată numită Mali 400, iar memoria e de 1GB. Dacă Myria DC0236-4GB avea doar 512MB, acesta are dublu, iar asta o să se vadă în jocuri deoarece sistemul de operare consumă destul de mult.
Memoria internă nu e punctul forte al tabletei deoarece din cei 8GB mai rămâneți cu 6 pentru că sistemul de operare consumă destul de mult. Eu nu cred că memoria e un impediment în fața achiziției deoarece se poate lua un card micro SD compatibil.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; suportă carduri; ecranul e unul măricel care poate fi utilizat pentru vizionarea filmelor de înaltă definiție; vine cu multiple porturi printre care se numără USB și HDMI; vine cu o garanție de 2 ani
Contra: procesorul nu e dual core; ecranul nu e IPS; nu are 3G, dar i se poate atașa un adaptor 3G compatibil.

Concluzie

Dacă te interesează o tabletă puternică și ieftină în același timp atunci cred că modelul de față ar fi unul excelent. Poate fi utilizată cu ușurință de oricine deoarece OS-ul e unul intuitiv.

Lasă un comentariu