MSI X460-032NL

Acest laptop MSI X460-032NL vine ca o alternativă de tip Office la modelul pentru jocuri MSI X460DX-033NL. Designul este acelaşi, de culoare neagră cu tastatură aerisită şi capac cu aspect metalizat. Dacă avea un cititor de amprentă, îl puteam include în categoria modelele Business de elită şi aici mă refer la faptul că are o configuraţie de ultimă generaţie. Mai precis, are procesor Sandy Bridge i7, 4 giga de RAM, tehnologie pentru sunet THX TruStudio Pro, două USB-uri 3.0 şi o autonomie de până la 8 ore. Imaginea este superbă datorită ecrnaului de tip LCD LED care are o diagonală de 14 inci şi o rezoluţie HD+. Dacă nu vă plac jocurile ci mai degrabă filmele Full HD, aplicaţii Office… atunci trebuie să ştiţi că are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Laptop MSI X460DX 033NL 1
Deschis
Laptop MSI X460DX 033NL 2 1
Capac

Specificații tehnice

Procesorul e unul Core i7 model 2630QM care are tehnologie 32 nm, o frecvență de 2 GHz și un cache de 6 MB. Ecranul Glare LCD LED vine cu diagonală de 14 inci și o rezoluție de 1366 cu 768 pixeli. Spațiul de stocare al HDD-ului SATA e de 500 de giga și acesta are o viteză de 5400 de rotații pe minut. Memoria RAM de 4 giga are o frecvență de 1066 Mhz și poate fi upgradată la 8 giga. Placa video Intel HD Graphics 3000 e un model integrat în procesor pentru a oferi mai multă performanță în jocuri.

Pe partea de multimedia are unitate DVD, două difuzoare stereo, cameră web de 1.3 MP, tehnologie THX TruStudio Pro și cititor de carduri. La capitolele porturi și comunicații are port VGA, port HDMI, două USB-uri 3.0, ieșire audio, microfon, RJ-45, un USB 2.0, bluetooth și Wi-Fi. Are o greutate de numai 1.98 kilograme și vine cu sistem de operare Windows 7. Datorită dimensiunilor destul de mici nu are tastatură numerică. Acumulatorul de 6 celule oferă o autonomie de 6-8 ore în funcție de felul în care utilizați laptopul.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Ca plusuri: autonomie foarte mare (cât a unui netbook), performanțe ridicate datorate procesorul Sandy Bridge, multe porturi, design elegant și e un model portabil.

Ca minusuri: prețul și lipsa unei plăci dedicate (puteți opta pentru alternativa de mai sus).

Concluzie

Acest MSI X460-032NL este un model Office/multimedia reușit și de aceea îl recomand celor care doresc un laptop Premium performant la un buget acceptabil.

Te-ar mai putea interesa

Lasă un comentariu