MSI nVidia GeForce GTX 650

Această placă video MSI nVidia GeForce GTX 650 vine în două variante (varianta 1 și varianta 2), iar principalele diferențe dintre acestea sunt pe partea estetică, de frecvență e procesorului și de tehnologii implementate. Modelul de bază are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și trebuie să subliniez faptul că diferențele dintre cele două modele nu sunt așa de importante.

Poze

Alături sunt câteva imagini cu modelul Power Edition, iar deoarece din imagini nu se prea vede trebuie menționat că vine cu un ventilator suplimentar, iar pentru a vă convinge de acest lucru vă recomand vizionarea preview-ului de la final. Ca o atenționare, s-ar putea ca modelul dvs. să nu vină cu acel cooler deoarece placa aceasta vine în foarte multe variante (Ti, Power Edition etc).

Pachetul

Specificaţii tehnice

Probabil că dacă nu aș avea deja un PC bun atunci mi-aș cumpăra o placă MSI nVidia GeForce GTX650 deoarece cred că se indentifică cu necesitățile mele legate de grafică. Procesorul e unul de peste un giga, iar memoria de tot un giga are bus-ul pe 128 biți.
Dacă ne uităm bine la caracteristici atunci vedem și ceva pe nume Military Class III. Acesta nu e un joc, ci un standard care ne asigură că placa e una foarte rezistentă.
În privința răcirii u trebuie să vă faceți probleme deoarece e una activă, iar ventilatorul e făcut așa încât să nu scoată prea mult zgomot.

Păreri pro şi contra

Pro: vine la un preț foarte bun; performanța e foarte bună și te va ajuta să joci jocurile preferate la calitate Full HD și detalii maxime; răcirea e mai specială fiind activă și are un ventilator suplimentar (depinde de model); vine la pachet cu multe tehnologii care mai de care mai utile ori nu.
Contra: are doar 1GB memorie RAM, iar bus-ul acesteia e de doar 128 biți, dar dacă vrei aceste caracteristici la 2x atunci trebuie să scoți 2x din cât costă modelul acesta din buzunar.

Concluzie

Dacă vrei să-ți faci un PC de gaming ori unul multimedia cred că această placă ar fi o alegere înțeleaptă datorită prețului și a performanței oferite. Pentru a vă face mai bine o impresie despre acest model îți recomand vizionarea clipului de alături care prezintă placa în detaliu fiind un unboxing, deci o despachetare.

Te-ar mai putea interesa