MSI GP65 Leopard 9SD-257XRO, laptop cu taste iluminate RGB

MSI GP65 Leopard 9SD-257XRO are un aspect diferit față de restul laptopurilor de gaming, în sensul că din poza de jos nici nu ați zice că are Core i7 și un GTX 1660Ti. Lucrurile se schimbă când îl privi din mai multe unghiuri, deoarece în spate are ieșiri generoase pentru aerul cald. Astfel, temperaturile rămân la un nivel acceptabil și poate că nu veți juca multe ore pe el, poate folosiți anumite aplicații care au nevoie de o placă grafică mai performantă.

E vorba de o serie deosebită care oferă un scor de performanță bun, iar aerul circulă destul e bine și nu e nevoie să folosiți un cooling stand. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Avem cel mai avansat procesor care e și cea mai importantă componentă a unui laptop. Memoria RAM la acesta e satisfăcătoare ca și capacitate și frecvență, mai că nu ar avea sens un upgrade. Hard discul clasic a fost înlocuit cu un SSD compact și rapid, iar capacitatea mi se pare de ajuns. Se poate folosi un hard extern dacă aveți de stocat fișiere diferite care au caracter personal.

Tastatura e în centrul atenției și se văd tastele că pot fi iluminate pe diverse culori și nu recomand să o porniți tot timpul, în special dacă vă jucați pe el, ci doar când e nevoie (LED-urile se încălzesc și ele).

Păreri pro și contra

Greutatea nu e punctul său forte însă e mult mai portabil decât un PC și pentru dimensiunile sale, chiar impresionează la multe capitole. Avem unul dintre cele mai avansate ecrane IPS de pe piață, iar rata de refresh mare de pe acesta va face imaginea mai fluentă (fără blur).

MSI GP65 9SD-257XRO are porturi poziționate ca și la modelele mai vechi și se datorează construcției. Puteau să mute câteva porturi și în spate, măcar cele video, deoarece e destul de nasol când faceți multitasking cu încă un monitor sau poate vă conectați la internet prin fir. Trebuie să apreciez că avem mai multe porturi decât alte laptopuri din segment și e chiar și unul pentru monitoare business sau 4K.

Te-ar mai putea interesa