MSI GL73 8RC-208XRO, laptop de 17 inci cu HDD

Multe laptopuri de 17 inci sunt destul de scumpe, dar se fabrică și variante mai atractive pentru cei care au nevoie de un model de buget. MSI GL73 8RC-208XRO e un astfel de model și poate fi folosit pentru orice datorită dotărilor, configurației și construcției. Până la urmă discutăm de un brand care e destul de experimentat în acest segment și care a dovedit de câțiva ani că poate oferi ceva diferit pentru aceeași bani. Chiar dacă nu e precum un desktop, veți vedea că de multe ori nu e nevoie de mai mult, iar ecranul e suficient de mare pentru că nu stați departe de el.

Poate că din poza de jos nu se vede foarte bine, dar e semnificativ mai mare decât nul de 15 inci. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Această serie nu oferă foarte multe variante și diferențele la componente sunt nesemnificative. De exemplu, o placă video ca GTX 1060 sau GTX 1060 o veți găsi doar pe alte serii și costă mult mai mult. Pentru cei veți face voi pe el, nu cred că veți avea nevoie de ceva mai mult în special că are noul Intel Core i7 Coffee Lake cu 40% mai multă performanță.

Ca multe alte laptopuri și la acesta se poate pune o memorie RAM suplimentară, dar nu e obligatoriu, ci doar dacă simțiți că e nevoie.

Păreri pro și contra

Nu toate laptopuri oferă acel port DisplayPort de tip mini pentru a conecta un monitor extern, chiar și 4K. Tastatura sa poate fi iluminată și e diferită de cea a altor branduri. E echipat cu un sistem audio destul de bun și pentru jocuri online tot e nevoie de o pereche de căști (pot fi și wireless dacă nu vă plac cablurile pentru că are Bluetooth 5.0).

MSI GL73 8RC-208XRO e interesant din multe puncte de vedere și conform producătorului, se poate pune un SSD m.2 care îl puteți lua chiar și ulterior. În general, laptopuri de gaming mai scumpe oferă această posibilitate de upgrade și s-ar putea să ajungă și pe laptopurile mai ieftine, dar ține de placa de bază echipată.

Te-ar mai putea interesa