MSI GL62M 7RDX, laptop cu GeForce GTX

Laptopul MSI GL62M 7RDX e disponibil în două configurații, însă doar procesorul diferă (e singura diferență). Eu aș alege pe cel cu i7-7700HQ deoarece prețul nu e cu mult mai mare, plus că se va vedea în jocuri o îmbunătățire. Multe jocuri cer un procesor mai avansat, iar placa video e pe plan secund. Poate că ați și observat, chiar nu e nevoie de mai multă memorie RAM, 8GB e de ajuns și poate doar o mână de jocuri cer 16GB. Oricum, e vorba de un laptop construit pentru sarcini grele, de aceea și placa video e una GeForce GTX.

Din poza de jos se vede cum arată această serie doar că la interior componentele sunt ceva mai diferite. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Componentele acestui laptop sunt destul de noi, doar placa video dedicată face parte dintr-o generație anterioară. E vorba de GTX 1050 care e inferior modelului GTX 1050 Ti, dar voi puteți opta pentru care vă convine mai mult. Plăcile video dedicate sunt destul de scumpe motiv pentru care pot afecta destul de mult prețul laptopului.

Sincer să fiu, mie îmi place mai mult laptopurile cu GTX 1060, dar nu oricine își permite o astfel de soluție. Dar după cum ziceam mai sus, depinde și ce jucați, poate că nu e nevoie de un buget mult mai mare. E mai bine să vină doar cu Free DOS, iar ulterior voi puteți instala Windowsul de pe un stick USB 3.0 (transferul e foarte rapid) sau HDD extern.

Păreri pro și contra

Porturile sunt destul de numeroase și veți vedea câteva mai speciale: USB tip C și DisplayPort mini. Aveți posibilitatea să-l upgradați puțin dacă vreți ceva mai multe fps-uri în jocuri, dar laptopurile sunt puțin limitate la acest capitol.

MSI GL62M 7RDX nu are cel mai bun mediu de stocare, dar poate că unii dintre voi veți alege un SSD. Astfel, totul va porni mai rapid sau chiar instant (depinde despre ce discutăm). Clipul de jos e valabil pentru mai multe configurații, iar voi optați pentru cea care vă convine.

Te-ar mai putea interesa