MSI FX603-047XEU

Dacă vă plac jocurile și design-ul laptopurilor MSI atunci acest laptop MSI FX603-047XEU este cea mai potrivită alegere deoarece arată foarte bine și vine într-o configurație decentă pentru jocuri. Și anume vine cu procesor i5, 4 giga de RAM și placă video GT 425M care este pe 128 de biți cu tehnologie MSI GPU Boost. Este și un laptop de tip multimedia deoarece vine cu patru difuzoare incorporate și ecran LED. Are un preț bun Vezi prețul special de azi → și cred că este un preț acceptabil având în vedere ce oferă și cum arată.

Poze

Deschis
Închis

Specificaţii tehnice

Un astfel de laptop MSI FX603-047XEU are un procesor Intel Core i5 model 480M care vine cu tehnologie 32 nm, cache de 3 MB și frecvență de 2,6 GHz. Ecranul LCD Glare cu tehnologie LED are o rezoluție HD+ și o diagonală de 15,6 inci. Capacitatea memoriei RAM este de 4 giga la o frecvență de 1066 MHz adică este de tip DDR3. Aceasta poate fi mărită doar prin înlocuirea memoriilor deja instalate pe cele două sloturi. Hardul are un spațiu de stocare de 640 de giga și are o viteză de rotație de 5400 RPM care-l face să fie unul performant și silențios.

Placa video dedicată nVIDIA GeForce GT 425M are o memorie video de 1 giga pe 128 de biți. Acesta face față oricărui jos recent apărut, iar pentru ca autonomia să fie una destul de bună aveți și o placă video integrată care trece pe implicit atunci când nu vă jucați. Aceasta (Intel HD Graphics) este integrată în chipul procesorului pentru o mai bună performanță și poate reda chiar și filmele HD și Full HD.

Pe partea de multimedia, porturi și comunicații MSI FX603-047XEU are patru difuzoare, unitate DVD, cititor de carduri, cameră web, tehnologie Dynaudio, THX TruStudio, un USB 2.0, ieșire audio, port VGA, rețea RJ-45, două USB-uri 3.0, port HDMI, microfon, bluetooth și Wi-Fi.

Plusuri și minusuri

Ca plusuri: autonomia de lucru este de circa 3-4 ore, cântărește doar 2,4 kilograme, are tastatură numerică, design elegant, tastatură ergonomică cu taste puțin depărtate, sistem de operare gratuit Free DOS, tehnologie MSI GPU Boost și are o configurație de ultimă generație chiar dacă nu are procesor Intel Sandy Bridge.

Ca minusuri: memoria RAM este dispusă pe ambele sloturi, și dacă doriți un upgrade atunci veți rămâne cu cel puțin o memorie de 2 giga (pentru 6 giga).

Concluzie

Acest laptop FX603-047XEU este unul mai mult decât obișnuit deoarece are și porturi USB 3.0 cu are puteți transfera fișiere la viteze de 10 ori mai mari decât la cel 2.0.

Lasă un comentariu