MSI CX62 7QL-243XRO, laptop multimedia pe negru

MSI CX62 7QL-243XRO e un laptop apărut pe piața din România la început de 2018 și probabil că marchează revenirea pe piață a MSI… pe partea de laptopuri. E un model cu o configurație foarte bună întrucât are procesor i5, grafică dedicată și multă memorie RAM. Din această cauză acest laptop poate fi utilizat la sarcini diversificate, inclusiv la jocuri.

Modelul acesta vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ». Acesta e unul justificat deoarece are procesor i5-7200U, rezoluție 1080p (Full HD) și portabilitate bună.

Avantaje

Dispune de rețea rapidă tip Gigabit (Ethernet 10/100/1000) și dual band (wireless ac). Aceste lucruri permit descărcarea rapidă de pe Internet.
Procesorul nu e doar foarte perfromant, ci are și un voltaj scăzut ceea ce contribuie la o portabilitate bună a laptopului.
Bateria dispozitivului ține undeva la 5 ore, iar împreună cu greutatea redusă de 2,3kg fac ca acest model să fie deosebit de portabil.
Memoria RAM a laptopului e de 8 giga tip DDR, iar dacă vreți să mai adăugați atunci trebuie știut că mai are un slot liber.
Dispune de o multitudine de porturi printre care cele mai importante sunt HDMI, USB 3.0 și Mini Display Port.
Placa video din dotare e o Nvidia 940MX cu 2GB memorie video. Aceasta dispune de tehnologie Optimus care face ca placa să fie utilizată doar în sarcini care au nevoie de ea, iar în rest e utilizată cea Intel HD care are un consum mai mic de curent.

Dezavantaje

Ecranul e unul clar, dar nu are panel IPS. Panoul e unul TN care oferă unghiuri de vizualizare ok.
Nu vine cu sistem de operare preinstalat. Din această cauză vă recomand să instalați Windows 10 de pe un stick USB 3.0.
Procesorul nu e nici quad core și nici i7, iar din această cauză dacă vreți ceva mai performant vă recomand modelul cu i7.

Concluzii

Pentru cei interesați de un laptop care să se comporte ireproșabil în diverse sarcini recomand acest model MSI CX62 7QL-243XRO. Din clipul alăturat puteț ivedea mai bine cum se prezintă.

Te-ar mai putea interesa