MSI CX62 7QL-242XRO, laptop multimedia cu i7 Kaby Lake

MSI CX62 7QL-242XRO e un laptop de generație nouă dotat cu procesor i7 și placă video dedicată 940MX de la Nvidia. Datorită configurației (care include componentele menționate anterior precum și ecranul FHD și 8GB memorie RAM) acest laptop e unul care face față oricărei solicitări.
Eu recomand să utilizați acest laptop la filme, ascultat muzică, navigat pe net și jocuri de complexitate medie.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », și pe acești bani primim un aparat care nu doar arată bine, ci care se comportă fără reproșuri indiferent de situație. Din imaginea de alături se poate vedea că are un design similar Acer, iar aparențele nu sunt înșelătoare deoarece are o greutate de 2,3kg… lucru care ni-l putem da seama și de pe urma grosimii laptopului.


Beneficii

Laptopul MSI CX62 7QL-242XRO are plăci de rețea foarte rapide cum ar fi LAN Gigabit și wireless dual band (wi-fi ac).
Procesorul din dotarea acestui dispozitiv e un i7-7500U cu două nuclee. Acest procesor are cip grafic integrat de tip HD 620. Cipul grafic Intel lucrează aleator cu cel dedicat de la Nvidia (940MX 2GB).
La capitolul memorie RAM are 8GB DDR4, iar dacă vreți să mai adăugați atunci acest lucru e posibil deoarece mai are un slot liber.
Ecranul e unul ok cu o diagonală de 15,6 inci și rezoluție 1920×1080 pixeli.

Dezavantaje

Procesorul chiar dacă e un i7 are doar două nuclee, iar acest lucru îi limitează performanțele.
Nu are SSD, această componentă putând face laptopul mult mai rapid.
Unghiurile de vizualizare sunt decente deoarece vorbim despre un panel IPS.

Concluzii

În cazul în care doriți un laptop multimedia/office pentru acasă ori la birou atunci acest CX62 7QL ar fi recomandarea mea.
Mă bucur că MSI a revenit cu pe piața din România și cu laptopuri mai ieftine deoarece până acum vindeau doar laptopuri de gaming care aveau prețuri cam piperate.
Dacă vreți să vedeți mai bine cum arată acest model atunci din preview-ul de alături poate fi văzut acest lucru.

Te-ar mai putea interesa