MSI AE2211G AIO 21.5

Acest sistem desktop PC MSI AE2211G AIO 21.5 e unul de gaming datorită configurației sale și e cel mai performant de la ora actuală. Mai sunt și altele dar nu au o placă video ca GT 540M și un procesor Core i3. Face parte din seria numită Wind Top care are un design interesant adică cu suprafețe transparente. Poate rula orice joc, puteți desena și interacționa fără folosirea mouse-ului. Din păcate, Windows 7 nu oferă acea experiență (ca și la Android) și deci touchscreen-ul cu gesturi e oarecum inutil pentru mulți utilizatori. Poate pentru navigare web e util dar tot mouse-ul e mai eficient. AE2211G are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

MSI AE2211G vine doar în varianta pe negru și spun asta pentru modelele mai mici vin și pe alb.

Așa arată
Logo transparent

Specificații tehnice

Procesorul e unul Core i3-2120 la o frecvență de 3.3 GHz. Chiar dacă placa video GT 540M e cunoscută pe platformele mobile, procesorul e unul exclusiv pentru desktopuri. E decentă configurația având în vedere rezoluția 1080p al ecranului de 24 inci. Placa de bază e una cu chipset Intel H 61, sloturi miniPCCI, rețea integrată, WLAN și sunet integrat THX TruStudio Pro. Calitatea audio e satisfăcătoare chiar dacă e așa de compact, însă pentru cei pasionați de muzică, vă recomand un 2.1 deoarece veți beneficia și de bass.

Frecvența memoriei RAM e de 1333 MHz și e satisfăcătoare deoarece e de 4 GB. Are chiar și o unitate DVD, hard de 500GB și card reader. Consumul de energie e mic și e evident din faptul că are o sursă de 120 W. Alte dotări ale acestui desktop: camera web, cele două HDMIuri și porturi USB 2.0. După cum știți nu sunt prea portabile aceste desktopuri însă dacă nu vă împăcați cu un laptop, cred că un AIO ca acesta e ideal. Jos am pus un clip în care se pot observa performanțele acelei plăci grafice:

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: puteți juca cele mai noi jocuri la detalii medii având în vedere rezoluția Full HD, THX Audio, două HDMIuri, ecran tactil cu gesturi și difuzoare de 3 W fiecare.

Minusuri: e mai scump decât un laptop cu aceeași configurație.

Concluzie

Acest MSI AE2211G e un model pentru pasionații de jocuri și dacă nu aveți pretenții, cred că un Wind Top ca acesta ar fi o alegere compactă pentru dumneavoastră. Jos am pus o mică prezentare a sa:

Te-ar mai putea interesa