MSI AE2050 AIO 20

Acest sistem desktop PC MSI AE2050 AIO 20 e un calculator foarte compact și spre deosebire de altele are ecran care acceptă gesturi, adică e unul multi-touch. E disponibil în două variante (alb sau negru), însă configurația e aceeași. E vorba de un E-450, 4GB, 500GB și o placă video dedicată Radeon HD 6320. Îmi place foarte mult design-ul său și anume părțile transparente, care îi dau un plus de eleganță. Pe negru parcă arată cel mai bine iar alături de el veți primi chiar și două periferice pe negru (mouse și tastatură). MSI Wind Top AE2050 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
Din lateral

Specificații tehnice

Procesorul său nu e cel mai grozav dar e suficient de bun deoarece e un Dual Core. E vorba de un E-450 care e un model din seria APU. Poate fi găsit pe diverse laptopuri și desktopuri deoarece e o soluție accesibilă cu placă video incorporată. E vorba de Radeon HD 6320 care poate reda chiar și jocuri mai puțin complexe dar și câteva noi ca Diablo 3. Dar tot nu se poate compara cu una dedicată, motiv pentru care vă recomand un desktop cu o placă video mai bună.

Placa de bază AMD A50M e o placă de bază cu două sloturi miniPCI, rețea integrată și sunet integrat. Memoria RAM e de tip DDR3 și are o capacitate de 4GB. HDD-ul de 500GB e unul încăpător deoarece puteți copia o mulțime de filme și melodii pe el. Ca oricare All-in-One și acesta are Windows 7 preinstalat pentru a vă scuti de instalarea de drivere. Însă dacă nu avea, era mai accesibil. Ecranul de 20 inci are o rezoluție de 900p și acceptă gesturi. Perifericele incluse nu sunt wireless ci pe USB.

Alte dotări care le consider importante ar fi: cititorul de carduri, cameră web, cele două porturi USB 3.0, cele patru porturi USB 2.0, port HDMI, ieșire audio și LAN. MSI AE2050 e unul din multele modele de la acest producător și deci există alternative, însă acesta e cel mai accesibil.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: procesor decent pentru redarea conținutului media dar și câteva jocuri mai simple care necesită resurse mici, USB 3.0 și HDMI.

Minusuri: nimic.

Concluzie

Acest All-in-One numit MSI AE2050 e o recomandare pentru cei care nu-și doresc un laptop deoarece nu doresc portabilitate ci doar eleganță. Spre deosebire de laptopuri, acesta oferă un ecran tactil și care e oarecum de folos în special dacă veți instala Windows 8 sau veți folosi aplicații de desen.

Te-ar mai putea interesa