MSI AE1920-238XPL

Sistemul desktop MSI AE1920-238XPL este unul All-in-One cu ecran de 18.5 inci deci rezoluția e una HD+. Chiar dacă ecranul nu acceptă gesturi, e unul single touch care presupune că nu trebuie să folosiți neapărat mouse-ul pentru unele operațiuni. E unul dintre cele mai accesibile modele de pe piață chiar dacă costă cât un laptop performant. Însă ecranul acestuia e mai bun deoarece e mai mare iar unghiurile de vizibilitate sunt mai bune. Dacă nu sunteți obișnuiți cu acest tip de interacțiune, aveți la dispoziție un mouse și o tastatură cu fir. AE1920-238XPL are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Procesorul Intel D525 face parte din seria Atom și are o frecvență de 1.8 GHz. Placa video Intel e una GMA 3150 care e numai bună pentru utilizare Office. Chiar dacă nu veți putea viziona filme 1080p, cele 720 nu vor fi o problemă cu codecurile corespunzătoare. Placa de bază cu chipset NM10 vine cu două sloturi PCI de tip mini, rețea integrată și Wi-Fi. Capacitatea memoriei RAM e de 2GB și e suficientă pentru cei ce vor Windows 7 și nu vă recomand XP-ul.

HDD-ul de 320GB e unul SATA II și e suficient de mare, dar dacă nu vă ajunge, se poate opta pentru un HDD extern. Ecranul său e un LCD de 18.5 inci, iar rezoluția sa de 1366 cu 768 pixeli e numai bună pentru filme 480p și 720p. Cele două difuzoare de 3 W sunt decente însă pentru pasionații de muzică, recomand un sistem 2.1. Are chiar și o cameră web care e de 1.3 MP, iar cititorul de carduri e de tip6 în 1. Puteți conecta perifericele ușor deoarece sunt cu interfață USB, astfel că vă mai rămân încă vreo 2 libere. Cât despre greutatea sa de 7.1 kg, pot spune că e ok având în vedere cât de compact e.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are ecran tactil, difuzoare incorporate de 3W fiecare, Wi-Fi, preț atractiv comparativ cu alte modele din aceeași categorie etc.

Minusuri: procesorul poate fi găsit doar pe netbookuri, dar e decent și pentru AIO-uri.

Concluzie

Acest MSI AE1920-238XPL e unul din multe desktopuri de tip AIO și chiar dacă nu e cel mai grozav, are un preț atractiv. Însă la un astfel de preț, există alternative: tablete, laptopuri sau desktopuri obișnuite. Fiecare optează pentru ce-și dorește, iar un desktop așa de compact e numai bun pentru cei care nu au un spațiu de depozitare prea mare. Jos puteți observa cum se poate folosi un desktop cu ecran tactil, iar multi-touch-ul nu cred că ar fi folosit la ceva:

Te-ar mai putea interesa