Moulinex Super Uno AM3021

Moulinex Super Uno AM3021 e un super aparat de tipul friteuză care beneficiază de o capacitate mare de 1.4 kilograme, carcasă termoizolantă și alte facilități de top. Nici nu costă prea mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primești o friteuză tradițională în care poți pune undeva la maxim 2.2 litri de ulei.

Poze

Moulinex AM3021 Super Uno e un model de culoare albă care are dimensiuni compacte. Din câte se poate vedea, aparatul e dotat cu fereastră de supraveghere care facilitează vizionarea stării mâncării. Din prima imagine se poate observa că se deschide și închide foarte ușor, iar acesta e și unul dintre motivele pentru care se poate spăla eficient într-o mașină de spălat vase.

Cum se deschide
Cum se deschide
Aparatul
Aparatul

Specificaţii tehnice

Super Uno e un aparat cu niște caracteristici de top la un preț decent. Astfel, acest model vine cu o putere de 1800W care te va ajuta să prepari cartofi prăjiți sau altele foarte rapid. E foarte ușor de folosit, iar datorită fiabilității ridicate nu o să vă fie teamă să puneți mâna pe ea.
Vine la pachet cu o garanție standard de 2 ani care poate fi mărită la 4 ani, iar eu estimez că va funcționa ca la carte maxim 3-5 ani… dacă aveți grijă de ea.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul dintre cele mai bune; carcasa e una dintr-un material care ține la cald mâncarea, deci e termoizolant; vine de la un brand foarte apreciat în domeniul electrocasnicelor mici; garanția e una foarte bună, iar la nevoie poate fi extinsă la mai mult; poate fi utilizată cu ușurință de oricine deoarece vin cu un panou de comandă intuitiv.
Contra: e un model care gătește cu mult ulei.

Concluzie

În cazul în care gătești, și vrei să o faci rapid și ca la carte atunci îți recomand un astfel de aparat care nu doar arată bine, ci e se poate utiliza ușor. Cred că ar fi un cadou eficient chiar ți pentru cei care nu au mai folosit așa ceva sau ca sunt bătrâni, deci avizi de tehnologie. Citeam un review, legat de acest aparat, pe un site străin, iar o doamnă zicea că a achiziționat aparatul pentru mama ei care se bucură foarte mult de cadou și mai mult de atât… nu întâmpină dificultăți în a-l folosi.

Te-ar mai putea interesa