Moulinex ME406185

Moulinex ME406185 e un aparat foarte bun de tipul mașină de tocat carnea. Nu costă deloc mult și vine de la un brand foarte cunoscut și apreciat, iar construcția e una robustă deoarece aparatul e realizat din materiale foarte rezistente. Are un preţ bun Vezi prețul special de azi → care nu e deloc mare în condițiile în care beneficiază de o garanție mare de 2 ani care poate fi extinsă și la mai mult dacă doriți.

Poze

ME406185 e un model pe alb realizat din materiale calitative. Vine cu multe accesorii foarte utile. Tava de alimentare a mașinii e una din plastic și nu cred că trebuia să fie din metal deoarece tava nu trebuie neaparat să fie solidă. Beneficiază și de un sistem de depozitare a cablului care e unul foarte bun pentru atunci când nu aveți nevoie de aparat.

Cum arată
Cum arată

Specificaţii tehnice

Moulinex ME406185 e un aparat care poate fi utilizat pentru tocarea cărnii într-un mod mai eficient deoarece e un model pe curent și care poate măcina undeva la un kilogram la un minut. Această performanță e mulțumită puterii mari de 1300W din care 500 e nominală. Vine cu mai multe accesorii printre care și accesoriu de împingere așa încât dvs să nu vă accidentați la degete.

Păreri pro şi contra

Pro: e una dintre cele mai ieftine mașini de un acest fel; are o capacitate de tocare de 1kg pe minut care e una excelentă pentru realizarea de carne de măcinat care poate fi utilizată în multiple moduri; fiabilitatea e dovedită prin garanția standard de 2 ani care poate fi mărită la 4 ani contra uni mici sume.
Contra: numărul de accesorii nu e chiar așa de mare.

Concluzie

Pentru a face diferite mâncăruri ori operațiuni nu mai e nevoie de mușchi deoarece un astfel de aparat te ajută să macini eficient carne sau alte alimente. Utilizarea sa nu e deloc complicată deoarece e un aparat simplu cu puține butoane, iar dacă nu vă descurcați cu utilizarea sa atunci puteți apela la manualul cu instrucțiuni de utilizare care îl găsiți în pachet ori pe site-ul producătorului.

Lasă un comentariu