Moulinex JU200041

Moulinex JU200041 e un storcător de fructe și legume foarte bun deoarece are un preț mic și o putere suficient de mare pentru a scoate totul din legume sau fructe. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare și din această cauză putem spune despre aparat că e unul dintre cele mai ieftine aparate de pe piață. Principalele atuuri ar fi puterea de 200W, capacitatea recipientului pulpă de 1l și mulțimea de accesorii.
Astfel de aparate sunt pentru cei care vor să bea un suc foarte calitativ și vor să rămână sănătoși. Trebuie spus că e o foarte mare diferență între sucul făcut cu aparatul Moulinex și cel cumpărat.

Poze

Din cele două poze de alături se poate vedea mai bine cum arată acest Moulinex JU 200041. E un molde de culoare albă cu un capac transparent care permite vizualizarea operațiunii de stoarcere. Beneficiază și de un recipient transparent pentru colectarea pulpei, iar cablul nu stă aiurea deoarece există și pentru el un suport.

Pachetul
Pachetul

Specificaţii tehnice

Moulinex JU200041 e un model foarte bun deoarece are o putere mare de 200 W care garantează că totul e stors din fructe. Beneficiază de un accesoriu de împingere pe care eu îl recomand deoarece în caz contrar riscați să rămâneți fără degete. Nu e prea mare deoarece are până în două kilograme, iar recipientul pentru colectarea pulpei are undeva la un litru.

Păreri pro şi contra

Pro: raportul dintre preț și calitate e unul foarte bun; nu e greu de folosit, iar fiabilitatea are un cuvânt foarte greu de spus la acest capitol deoarece poate fi utilizat cu ușurință de oricine fără a rămâne fără degete atâta timp cât urmează instrucțiunile de utilizare.
Contra: nu vine cu carte pentru rețete și nu are filtru pentru semințe.

Concluzie

Storcătoarele au o utilitate asemănătoare mașinilor de pâine deoarece una e să mănânci ceva ce ai făcut tu și alte e să mănânci ceva ce ai cumpărat. Diferențele calitative sunt foarte mari deoarece sucul cumpărat e natural doar în proporție de maxim 20%, iar cu acest aparat va fi 100%.

Te-ar mai putea interesa