Mio Spirit S685 Full Europe

Un nou GPS din gama Mio e acest sistem de navigaţie Mio Spirit S685 Full Europe care se aseamănă destul de mult cu S680. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » şi ar fi recomandat de ecranul de 5 inci, prezenţa hărţii întregii Europe, de faptul că e făcut de un nume în domeniul GPS – Mio şi că are un preţ accesibil. Foarte interesant la acest aparat e faptul că vă poate reţine stilul de şofat şi astfel vă poate oferi rute personalizate în funcţie de ce preferinţe aveţi

Poze

Cutia

Specificaţii tehnice

Mio Spirit S685 e un GPS care are la bord un procesor Samsung 6443 de 400 megaherţi. Stă bine pe partea de memorie deoarece are 128 RAMi, flash ROM de 2 giga, iar memoria poate fi extinsă cu carduri de tip micro SD. Ecranul e unul de 5 inci cu suport touch şi are o rezoluţie de 480 pe 272 pixeli. Despre display se poate spune că este ca al unui GPS premium. Cipul GPS-ului e un Sirf Star 3 cu Instant Fix 2. Pe partea de software vine cu harta întregii Europe.
Greutatea GPSului e destul de mică deoarece are sub 200 grame, mai exact 185 grame. Bateria nu e mare lucru deoarece e una standard de 720 mAh şi mă gândesc că va ţine decent.

Păreri pro şi contra

Pro: are harta întregii Europe inclusă în pachet, e de firmă, preţul e unul accesibil şi are multe caracteristici utile. Foarte util e şi faptul că aveţi acces gratuit la actualizări de hărţi timp de doi ani. Iar, o altă chestie utilă ar fi faptul că are un planificator de călătorie prin care puteţi să simulaţi călătoria dumneavoastră din timp.
Contra: nu are bluetooth şi nu e chiar aşa de performant.

Preţuri (cel mai mic preţ)

699 lei este un preţ aproximativ pentru GPS, dar sunt de părere că este unul foarte mic având în vedere că e făcut de Mio şi că are atâtea detalii tehnice impresionante. S680 care e tot de la Mio ar fi un GPS asemănător ca preţ şi specificaţii. Nu există mai ieftin la vreun alt magazin şi nu cred că în următoarele luni va fi mai ieftin cu mai mult de 100 lei.

Concluzie

Dacă vrei un GPS bun atunci sistemul de navigaţie numit Mio Spirit S685 ar fi una dintre cele mai bune GPS-uri şi eu personal i-aş da nota 8 deoarece nu are bluetooth pentru mâini libere şi o baterie ceva mai mare.

Te-ar mai putea interesa