Mio Spirit S485

Cu acest sistem de navigaţie Mio Spirit S485 Full Europe veţi beneficia de cele mai bune funcţii şi tehnologii pentru a ajunge la destinaţie în cel mai scurt timp şi într-un mod convenabil. Mai precis, acesta are SmartRoutes şi TMC care presupune atenţionări în timp real din trafic (eventuale ambuteiaje). O alternativă mai ieftină e 480 Europe Plus. Deasemenea acest GPS vă poate oferi o estimare a orei de sosire în funcţie de viteza de deplasare şi ruta aleasă. Spre deosebire de altele, cu acesta puteţi să actualizaţi hărţile timp de 2 ani în mod gratuit şi oferă asistenţă la parcare adică vă afişează pe o rază de 1 kilometru parcările disponibile. Dacă vă gândiţi să plecaţi într-o anume ţară, aveţi posibilitatea închirierii hărţii ţării respective. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » şi cred că e un preţ modic având în vedere că vă poate ajuta să evitaţi eventuale amenzi, informându-vă în legătură cu viteza maximă de pe drumul respectiv.

Poze

Cutia
Conţinutul pachetului

Caracteristici principale

Are un procesor Samsung 6443 de 400 MHz. Displayul TFT tactil de 4.3 inci are o rezoluţie 480 cu 272 pixeli. Memoria ROM e de 2 giga şi poate fi mărită printr-un card microSD. Memorie RAM e de 128 de mega, deci la partea de memorie stă destul de bine. Are un chipset de tip SiRFstar III cu InstantFixII. Vine cu conexiune pentru antenă externă dar şi cu TMC. Pe partea de conectivitate are USB 2.0. La capitolul software are program de navigare Spirit QuickStart şi harta completă a Europei. Areo greutatea de numai 148 de grame iar dimensiunile sunt destul de bune. Are un acumulator Li-Ion 720 mAh care poate oferi o autonomie oarecum decentă. S485 are o interfaţă multimedia ca şi majoritatea GPS-urilor putând reda diverse fişiere audio, video şi foto. Mai are 20 de canale GPS.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Dacă ar fi să raportăm specificaţiile tehnice cu preţul, vom ajunge la concluzia că acesta e un model reuşit fără dar şi poate în special că veţi beneficia de actualizări gratuit, TMC şi asistenţă la parcare. Cu siguranţă un ecran mai mare ar fi putut oferi o imagine mai largă a traseului dar acesta ar fi presupus un preţ ceva mai mare.

Concluzie

În mare, acest Mio Spirit S485 este o soluţie bună pentru cei care doresc să plece în străinătate şi ar dori un model foarte reuşit care să le uşureze condusul în special dacă nu au o anumită experienţă, dar poate fi şi de folos celor cu experienţă.

Te-ar mai putea interesa