Miele K 28202SD, frigider 185 centimetri cu o uşă

Miele K 28202SD este un frigider pentru persoanele interesate de ceva simplu fără congelator, dar care să aibă o capacitate mare (381 litri net). Poate fi amplasat unde doriţi deoarece are uşi reversibile, adică uşa poate fi reglată să se deschidă în ce direcţie doriţi.

Modelul acesta vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat care se prezintă bine dpdv aspectiv. Are culoare argintie, iar pentru comandarea sa are touchscreen (localizat pe interior  în partea superioară).


Păreri pro şi contra

Aparatul Miele K 28202SD e unul cu un nivel de zgomot redus de 34 decibeli, fiind cu vreo 6 decibeli mai scăzut decât la alte modele.
Dimensiunile sale sunt unele ok de 185x60x62 ÎxlxA în cm. Ar trebui să vă zic şi că are un cablu destul de lung de 2,4 metri aşa încât să îl amplasaţi unde doriţi, nu neaparat în imediata vecinătate a prizei.
Compartimentarea aparatului e foarte bine gândită prin faptul că are 6 rafturi şi 5 rafturi la uşă. Pe lângă acestea are compartimente speciale pentru legume şi lactate.
Chiar dacă e un aparat mare nu trebuie să vă faceţi griji referitor consumul energetic pentru că are un consum zilnic de 0,3 kWh… pe an venind undeva la 116 kWh. În acest el aparatul are clasa A++ de eficienţă energetică.
Răcirea e una eficientă fiind ajutată de un ventilator. Funcţia aceasta poartă numele de Miele Dyna Cool.
Nu va trebui să vă bateţi capul prea mult cu întreţinerea deoarece procesul referitor la dezgheţare e unul automat.

Aparatul de faţă se adresează celora care nu mai doresc un congelator şi în felul acesta au mai mult spaţiu în frigider pentru lucrurile care contează cu adevărat.
Brandul Miele e unul german, iar prin acest lucru primim un aparat calitate superioară şi fiabilitate care nu poate fi egalată.
Poate că la prima vedere acest aparat pare ceva mai scump decât altele, dar o să vă recuperaţi investiţia prin facturi mai mici la curent şi prin faptul că acest produs e unul de îndelungă folosinţă.

Te-ar mai putea interesa