Miele G 7100 Sci EDST, mașină de spălat vase cu panou pe inox

Miele G 7100 Sci EDST este o mașină de spălat vase diferită și nici nu putea fi altfel că doar vorbim de un producător german cu experiență. O recomand celor care au mai avut mașini de spălat vase și nu prea au fost mulțumiți de ele fie că aveați probleme cu ele, fie că nu erau eficiente. Ar trebui să alegeți un model cât mai nou și de la producători care oferă doar soluții de top, iar cel de jos poate fi acela. Evident că acest brand oferă și variante mai atractive ca preț dar cu mai puține tehnologii.

Alegerea este a voastră, însă nu prea ai ce să-i reproșezi unui model ca cel de jos și acesta nu este singurul. Miele G 7310 Sci EDST seamănă destul e mult cu modelul prezentat și este puțin mai diferit, însă au multe în comun. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Chiar dacă consumul de energie nu pare a fi cel mai mic, trebuie să știți că vorbim de valori foarte mici în comparație cu altele. Mai precis, vorbim de numai 74 kWh la 100 de spălări, iar față de clasa A, diferența nu este atât de mare. Noua etichetare este mai strictă și vedem mai multe caracteristici astfel ca voi să vă puteți face rapid o idee despre ea.

Are tavă specială pentru tacâmuri, coșuri ajustabile și flexibile, program rapid (58 minute), tehnologie de economisire a energiei și detergentului, funcționează la un nivel foarte scăzut, uscarea se face cu deschiderea automată a ușii la finalul programului, închidere amortizată a ușii, oferă o grijă sporită pentru articolele din sticlă, economisește resurse cu încărcare la jumătate, poate usca suplimentar vasele dacă vreți să le folosiți în aceeași zi etc.

Deci nu este un model chiar simplu și oferă mult mai multe decât mașinile de spălat care le vedeți în topul vânzărilor, însă fiabilitatea este și ea diferită.

Concluzie

Miele G 7100 Sci EDST oferă o durată de funcționare mai mare, adică nu veți umbla prea mult prin service-uri și veți recupera o parte din bani pentru că are un consum redus de resurse, după cum am mai menționat.

Te-ar mai putea interesa