Miele G 7100 SC BRWS, mașină de spălat vase de 14 seturi

Mașina de spălat vase este un aparat foarte util indiferent cât de mult gătiți deoarece puteți pune în ea diverse articole, care ulterior vor fi uscate. Miele G 7100 SC BRWS este un model puțin mai deosebit și se poate vedea după caracteristicile sale. Mai trebuie specificat faptul că este vorba de un brand foarte popular la nivel internațional (german). Lista de modele este destul de mare dacă ne uităm la toate modelele noi recent lansate, însă cel de jos are un preț oarecum bun, adică pot fi variante mai scumpe însă poate că nu le considerați.

Poate că arată ca oricare alta, însă fiabilitatea este dată numai de branduri mai vechi (europene) și care sunt pe piață de zeci de ani. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărată?

Capacitatea sa este irelevantă, adică diferența între 14 seturi și 15 seturi nu este atât de mare, plus că de multe ori nici nu veți ajunge să umpleți coșurile. Multe modele au funcție de încărcare la jumătate, alegeți care coș să spele sau este prezent un senzor de încărcare, adică se consumă mai puține resurse. Modelul prezentat are încărcare la jumătate dar și niște senzori care fac programele mai eficiente.

Lista de dotări este foarte lungă și dacă veți studia piața veți vedea că are un pre destul de justificat. La prima vedere nu pare să fie atât de specială mașina prezentată, însă se văd specificații bune și pe eticheta energetică. Ideea e că acest producător oferă caracteristici ceva mai bune decât restul, adică vedem clasă energetică C, un nivel de zgomot scăzut, consum de apă redus etc.

Instalarea ei este destul de simplă pentru că vorbim de un model independent, adică care nu necesită incorporare, adică acea ușă de mobilier, ci doar suficient spațiu sub blat sau lângă mobilier. Voi alegeți cum o puneți și sunt necesare mai multe pentru instalare: priză, scurgere și un robinet cu apă.

Concluzie

Miele G 7100 SC BRWS este unul dintre cele mai utile aparate care le puteți pune în bucătărie , iar dacă modelul prezentat nu mai este disponibil atunci puteți alege chiar și varianta parțial incorporabilă
Miele G 7310 Sci EDST.

Te-ar mai putea interesa