Neff KA3923IE0, side by side de peste 500 litri

Side by side-urile sunt aparate frigorifice de top pentru că oferă cele mai bune specificații și tehnologii moderne, motiv pentru care și arată mai bine și costă mai mult. Un astfel de exemplu este Neff KA3923IE0 care are un volum de peste 500 litri, dar pot fi soluții chiar mai mari decât aceste (peste 600 litri). De multe ori nu prea contează mărimea ci calitatea, iar aici avem calitatea germană. Din câte am observat, aparatele oferite de acesta seamănă destul de mult cu cele de la Bosch, plus că am văzut și tehnologii și caracteristici aproape identice.

Mai toate au prețuri piperate și de cele mai multe ori sunt justificate, iar cei care au avut cel puțin un aparat de la un brand german, vor înțelege. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Merită sau nu merită cumpărat?

Cele mai multe side by side-uri oferă acele dozatoare de pe ușa congelatorului, adică pentru apă rece și cuburi de gheață. Tot de acolo se poate seta temperatura din interior și anumite funcții, iar o caracteristică interesantă este lumina integrată ca să vedeți mai bine dozatorul pe timp de noapte.

Deschizând ușile veți vedea că aveți loc pentru orice, dar chiar orice. Suporturile de pe uși sunt mari ca să puteți pune diverse sticle sau recipiente. Raftul special pentru sticle îl recomand și pentru a ține la rece sticle de vin și chiar bere. Finisajul argintiu este prezent și la interior, însă la exterior este vorba de un material diferit – inox cu tratament anti-amprentă, adică nu mai trebuie să ștergeți de amprente aparatul.

Spre deosebire de combinele frigorifice, fiind aparate frigorifice cam la fel de mari, la acestea vedem rafturi și suporturi în congelator. Compartimentele pentru legume, fructe și alte alimente care trebuie ținute în condiții speciale, nu lipsesc nici ele și sunt mult mai mari. Astfel că sunt mai încăpătoare și puteți face mult mai multe cumpărături, pentru că acum aveți unde să țineți la rece alimentele consumate frecvent.

Concluzie

Neff KA3923IE0 este o opțiune foarte bună și am oferit numeroase motive în acest sens, iar pentru montaj vi se oferă un serviciu care nu costă mult și îl recomand. Liebherr XRFbd 5220 este un alt model interesant, tot de la un brand german în caz că nu aveți nevoie de dozatoare.

Te-ar mai putea interesa