Liebherr K 4220

Frigiderul Liebherr K 4220 e un model cu volum de 390 litri, control electronic avansat, interior de tip Comfort GlassLine și consum mic. Din poza de jos dar și din clipul de la sfârșitul articolului, se observă că îi lipsește congelatorul. E evident acest aspect și din faptul că are doar o ușă. Astfel de modele aduc un plus de rafturi care pot fi reglate cum doriți iar suporturile pe ușă sunt ideale pentru cei ce vor să pună niște sticle în frigider. Spre deosebire de altele, la acesta controlul electronic se situează la interior și anume în partea superioară (poate fi observat atunci când deschideți ușa, deoarece e pe marginea de sus). Comfort GlassLine e o denumire pentru cele care au interiorul ușii realizat din: rame cromate, borduri din plastic și poliță satinată. K 4220 are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Are o capacitate netă de 390 litri care e destul de mare pentru un frigider, însă nu și pentru cât costă. Nu are sistem de răcire No Frost dar nici nu are nevoie având în vedere sistemul de dezghețare automat. Consumul e mic având în evidență clasa de eficiență energetică A+. Adică e undeva la 148 kWh pe an și 0.41 kWh la 24 ore. Nu are dozator de apă dar nici nu cred că era util având în vedere numărul mare de suporturi de pe ușă.

E dotat cu 7 rafturi di sticlă care sun ajustabile, 5 suporturi pe ușă, compartimente speciale (legume/fructe) și iluminare. Pe partea de design are finisaj pe culoarea albă, deschidere spre dreapta, mâner vertical și control electronic. La alte modele controlul electronic e pe ușă astfel că nu mai trebuie deschisă, era bine dacă era la fel și la acesta. Are funcție de super-răcire care e tipică modelelor mai scumpe. Alături de acesta veți primi și un suport pentru ouă.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: consum mic de energie pe an (datorită lipsei congelatorului), arată bine la interior, control electronic, realizat din materiale de bună calitate și 6 ani garanție.

Minusuri: nu e chiar accesibil.

Concluzie

Acest Liebherr K 4220 e un frigider reușit care se adresează celor care au deja un congelator sau ladă frigorifică. Sau poate urmează să vă luați un aparat frigorific suplimentar, în special că acesta nu se adresează congelării alimentelor ci doar păstrării lor la o temperatură scăzută. Am postat și un clip cu prezentarea sa, astfel veți vedea cât de bine arată la interior:

Lasă un comentariu